هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
انگار همیشه باید اونی که کوتاه بیاد معذرت خواهی کنه من باشم
حال خودمم از این اخلاقم بهم میخوره -
خانوم لوبیا
اومدمممممم️️ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to __Aqua on ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
من خسته ام -
@Comrade_Bayat
ای وای ببخشید امتحان رو بخونید.
ممنون -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@Comrade_Bayat منم یه زمانی از جوونیم گذشتم پای رمز گشایی کاربر جهاد
ولی تنها چیزی که گه دستگیرم شد این بود که اون پیاما با حال روحیشون توی اون موقعیت مرتبطه
عمر من دیگه به سر اومده
راه منو ادامه بده...... آه............
(با لحن یه پیرمرد قدرتمند ولی درحال مرگ) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره این آقای بیات غیر از اینکه راجب چیزای حوصله سربر حرف بزنه یه کار مفید کرد
@Comrade_Bayat -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _____ on ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_____ سلام آره منو هم ببر
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to __Aqua on ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
ایشالا درست میشه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش به شادابی قبلیتون برگردین
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی برگردیم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی کاش 31تیر باشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش کربلاعه جورشه=)
-
امروز چه زود گذشتتتتتت
971793/1000113