هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Homayoun on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian نامردا برا من حاظر نشدن حلوا فندق پخش کنن و تبدیلش کردن به صلوات...
-
هعی خواجوی
افرین همینجوری درس بخون -
علی:
جیب آدمهاییَن که کسی و ندارن باهاشون تماس بگیرن. اونا کل سهمیه تلفن ماهیانه زندانشونو میفروشن به یه بوکس بهمن کوچیک؛ عجیبتر آدمهاییَن که یه عالمه کسوکار دارن؛ اما خودشون دلشون نمیخواد با کسی حرف بزنن. اونا هر یه نخ بهمنی که میکشن یه عالمه حرف نزدهاست که دود میشه..- بک تو بلک
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist انشالا که درس می خونه
-
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist شوخی بود برادر...یکم خواستم مثلا جدی باشم ولی نمیتونم ....آرزوی بهترینها رو دارم واست اینو هم جدی جدی میگم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بغل کردن بهترین حرکت تو دنیاس=)
-
@M-Shajarian
98🛺🛺🛺
کمهه99/99 باید باشه
به هر حال شما بانکداری انجمن هستید
باید تا میشه به سرمایه تون اضافه بشه ️️ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian حداقل یکم بیشتر بده عذاب وجدانم بخوابه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra2020 on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
منم شوخی کردم
شاید الان نفهمین که شوخی بود ولی در آینده میفهمین که اون موقع چرا نفهمیدین که بفهمین شوخی بودههمچنین منم برای شما آرزوی موفقیت دارم
-
هزار عاشق دیوانه در من است که هرگز
به هیچ بند و فسونی نمیکنند رهایت- حسین منزوی
-
@M-Shajarian
پنیر محلی عالیی
قشنگ افتادید تو خرج اا -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist فرزام یوسفی به فرزام خیابانی تغییر کرد
974921/1000113