هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ظاهراً همه بجز من نفوذ زیادی روی بچهای کلاسشون داشتن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دوازدهم بودم کسی هم منو نمیشناخت بنظرم چون دهم یازدهممون مجازی بود از راهنمایی هم کسی نبود چون ورودی جدید بودم
بعد همینجوری اسممو نوشتم رای آوردم=/ -
این پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من همش دفتر مدرسه تعهد میدادم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ظاهرا همه بجز من از شانس زیادی هم برخوردارن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 سلام دوستم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادمه سالی که نمونه دولتی قبول شدم مدیرمون بهم گفت روزبهانی تو رو ، رو پشت بوم پیدا میکردیم 🥴
وقتی خیلی بیش فعالی: -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Estelle on ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 اگه بدونی امروز تو آلاخونه سر این عکسا چه جنگی بود
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Estelle on ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077
عه رفقای آکیتو -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to JuDi on ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
فایده داره حداقل نمیتونم حرف بزنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Estelle on ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 بفرما
استاد فرزام الان با اسکرین شات توضیح میدن -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Estelle on ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077
نه با اون عکسه ام -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to JuDi on ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi
فقط یک ساعت به من فرصت بده بعد لطفا میوت کن
979021/1000113