هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه روز خیمه زدی تو سرنوشتم
منم از عاشقی واست نوشتم
گمون کردی هنوز پر شر و شورم
هنوز عاشقم و خیلی صبورم -
یه فردا و تموم
-
زود گذشت امسال
-
شاید قراره برای همیشه یه رویا بمونه...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 سلام
شماهم از این مسخره بازیا و حاشیه ها با مربی تون پیش میومد یا فقط مربی من یکم زیادی یه جوریه؟ -
شب همگی بخیر ️
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این روزا جنس غمش فرق داره
#تودلی -
منی که پارسال این موقع با قاطعیت تموم گفت پشت نمیمونه و موقع انتخابرشته کلیییی اصرار کرد که جوری برام بچینین که پشت نمونم، ۲ روز مونده از کنکورش
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Akito
سلام
1 لحظه -
بغض، یعنی خنده های ساختگی
شکنجهت بکنن و تو مبادا آخ بگی
همه منتظر اینن یه جایی گاف بدی
بکوبنت زمین که فردا نتونی راه بری -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 اگه میخواستین برین، بعدا جواب بدید
من پیام شب بخیرتون دیر دیدم -
نبازی خودتو ها، ۲۰هزارتا از رتبهت کم کردی که جمعه مث مرد بری کنکور بدی، بعدم پاشی بیای خونه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ وقت ازتون چیزی نخواستم 🥹...آخه ی جورایی با امام رضا راحت ترم به اندازه سنم یعنی ۱۹ بار رفتم زیارت شون حتی بارها شده روزانه چندبار باهاشون صحبت میکنم ...ولی شمااا ی ابهت سنگین دارین و ی کم خجالت میکشم ولی این دفه فرق داره و مستقیم از شما همونی که تو ذهنمه رو میخوام ...با تمام وجودم
-
نگو بی ملاحظهس نگو بی ادبه
چون که بعضی وقتا بعضی حرفا میطلبه
مهم اینه که دلتو به یک دنیای واقعی قرص کردی
آدم بیدار حقیقت رو دید -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia
ایشالا زودتر خوب خوب خوب شی
شرایطت هم برگرده به روال سابق و حتی بهتر -
ولی امسال قبل کنکور، برعکس همیشه، نمیام پیشت
حرمت برام تداعی نشدنه، تداعی روزایی که از ته دل ازت خواستم و رو گردوندی ازم! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to oatkbo on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
دوست دارم بدونم اگه جای من بودید چه نتیجه گیری می کردید ؟
اگه بحث یکی دو نفر بود اصلا برام مهم نبود
ولی حالا .. -
ازم ناراحت نشو که قهرم باهات!
دیگه چیزی تو دنیا خوشحالم نمیکنه. الانم فرقی نمیکنه چی قبول شم، من فقط اونو میخواستم. پس درکم کن -
بغض، یعنی یه فرزند تودار، با یه لبخند رو کار
که از درون شکسته شده با یه حسرت یه طومار حرف
تو خونه ای که یه دم جنگ و طوفان
بعد همه خسته شدن و پدر رفته تو حال
جا انداخت و خوابید، خونه پادگانه
فردا مامان زجه زنان توی دادگاهه
صداش گرفته، دلشکسته، حنجره خشک
طلاق، این کلمه روح بچه رو کشت
981941/1000113