هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج قابل احترامه ...ولی جذاب نیستن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
مثلاً یه بار یه رژیم وحشتناک گرفتم ۴۳ کیلو شدم استاندارد کره ای
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج عجبببب ...من اصن تو فاز این چیزا نیستم مد ی راه میره من ی راه دیگ کلا همیشه سلیقه هام با اغلب افراد متفاوته
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی کلا آدم عجیبی هستم
میرم جلو آینه به به تو باید ملکه زیبایی میشدی
ولی وقتی میرم بیرون اصلا اعتماد به نفس ندارم🤏 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای مخصوصا وقتی یونیفرم مدرسه میپوشیدم ( مقنعه )
-
danial hosseiny خدای من...
اصلا کجای این تحمیدیه ست.... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
البته نمیدونم
اینا آرایش زیاد میکنن
یه پشت کنکوری قیافه اش چه شکلیه؟
Zahra2020 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
همیشه فشار خونش پایینه رنگ پریده
Zahra2020 -
متمایل به گریه...
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب برم دیگه
-
00:10
20 تیر 403 -
16 روز مونده به روز تولدم
-
و 71 روز از تابستون
-
چه غریبانه با یاد وطن می نالی....
-
دلتنگ قدم زدن ...
تو مرکز شهر...