هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میبینین همه دارن رو سختی شیمی فیزیک ریاضی مانور میدن
واکنش طراح زیست : -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
وای این یکی هیچی معلوم نیست
یهو میری سر جلسه میگه سوپرایززز -
بر اساس اندازه
شن
ماسه و لای
رسبراساس مهندسی
شن و ماسه
لای و رسدرسته؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من سر جلسه اردیبهشت مرده بزور دفترچه و پاسخبرگ رو از زیر دستم کشید ...مشکلم وقت وقت
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاه پیش اومده سر جلسه میگی به به عجب آزمون خوبی
بر می گردی می فهمی چه گندی زدی
#کنکور اردیبهشت -
سلام بچها
-
پرستو بابایی نه بابا، منظورم اینه استرسم میریزه، به جو محیط عادت میکنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh
++++ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
آخ منم:) -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی سر همین شرفم رفت ...اومدم گفتم عااااالی بعد درصدا
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 سلام بر یک عدد enfj نایاب
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@_Mahdieh
آها 🥲
آره آره دقیقا ،بعدش دیگه اصلا حواست به دور و برت نیست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خوبی مریم ؟ -
داوطلبان عزیز، با ذکر صلوات شروع کنید ....
-
پرستو بابایی خوبم نازنازی تو خوبی️
984641/1000113