هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به به
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
کتاب خیلی باحاله
ولی فیلم باحال تره -
من خودمم رمان مینویسم ولی تا حالا چاپ نشده میخام اینم جدی پیگیری کنم
-
خوابم میاد
کاش ماز کلیدا را زودتر میذاشت
کاش اصلا نتایج زودتر میومد خسته شدم
کاش زودتر از بلاتکلیفی درمیومدم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom اوووو منم برم زیر نویسا شبکه خبر رو بخونم 🥲
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنا به درخواست و استقبال شما عزیزان از کلاسهای دوبله ، تصمیم گرفتیم دورهای را مخصوص بزرگسالان برگزار کنیم که مربوط به آموزش دوبله برای آثار( فیلم و انیمیشن) کودک و نوجوان است .
سرفصلهای این دوره:تاریخچه دوبله آثار کودک و نوجوان در ایران و جهان
آشنایی کلی با روانشناسی کودک و نوجوان
اصول کاربردی فن بیان و گویندگی
تکنیکهای لحن و حس در دیالوگگویی
تکنینکهای تخصصی دوبله
نمایشنامهخوانی
تیپ سازی و پرورش صدا و حنجره
این کلاس به نوعی کارگاه تعاملی بین استاد و هنرجو هست.
در طول دوره روی سکانسهای مختلف بر اساس شخصیتهای مختلف که بر پایه اصول گویندگی و دوبله طراحی شدهاست تمرین خواهیم داشت و هنرجو در هر تمرین و با توضیحات استاد، صدای خود را در چالشها پیدا کرده و در هر جلسه شاهد پیشرفت خود خواهد بود . -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج فیلم حوصله ندارم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
از کلاسش جا موندم
۸ تیر شروع شده -
حالا همه اینا به کنار
دندونپزشکیو بگه
کی جرات داره بره
احتمالا سه تا دندونمو باید پرکنم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
منم اصولا از فیلم و سریال خوشم نمیاد باید حتما با یکی ببینم
یا مادربزرگم یا دخترخاله ام -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to نقطه on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
نقطه
یک پیوست دارک : دندون تعهدی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to نقطه on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه من دیگ واقعا دوست ندارم برم دندون پزشکی ...بخوووودااااا من این دندون پزشکارو پولدار کردم ...۳ تا عصب کشی و پر و روکش ...ارتودنسی ...واااای 🥲 حرصم میگیره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج من با پسردایی ۷ سالم ...الانه ک زنگ بزنه بگه بیا خونه مون
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچها کسی نمیدونه ساعت چند قلمچی پاسخاشو میذاره؟
985080/1000113