هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 ابشون پزشکی میخونن=))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol میخوای بیای چت من غر بزنی؟🥲
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol کنکور خوب بود ؟..
من دانشجوام خوشبختانه یا بدبختانه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
lO_Ol بعد اعتماد ب نفس نداری جانم ...پزشکی میخونه اعتماد بن نفس نداره بابا من ی دوست رو سر مامایی آزاد خودگردان مسجد سلیمان از دست دادم
۶ سال رفاقت پودر شد 🥲 -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
lO_Ol آهان چون تا حالا به من گوش ندادی پس نمیتونم شرمنده🥲🥲
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol عه مثل من بودی خوبه خوبه ..امیدوار شدم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینو ببینین چون زود پاک میشه
-
دانشگاه منشأ احساس ناکافی بودنمه
-
میانِ ما و تو
مویی علاقه بود ،
گسستی ...- قاآنی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
درس خوندن کار سختیه واقعا
-
این پست پاک شده!
985767/1000113