هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه چه جالب
من یکم عقب تر از رو شعر سعدی ساختم
البته مال من یکم فرق داشت -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی این اون شعریه که دیشب پریشب من خوندم تو بیومم بووود
-
صُبحدم باش که چون غنچه دلی بگشائی
شیوهی تنگ غروب است گلو بفشردن... شهریار
-
تماشا کن...
سکوت تو عجب عمقی به شب داده -
الان شدم معلم ادبیات
همه شعرها و معنوی معنی میکنم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ری اکشن آکیتو به ناناعت بودن بچه ها نسبت به اینکه دیگه بخاطر کاوایی ها دیس نمیشه :
روز بگذشته خیالست که از نو بیاید
کاوایی رفته محالست که از سر گردد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
دقیقا ،اسکرین گرفته بودم الان نگاهم بهش افتاد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آخرین باری که کسی از فیلمی که داشت میدید عکس داد مایکل بود بعدم غیبش زد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
کجای قصه خوابیدی
که من تو گریه بیدارم
که هر شب هرم دستاتو
به آغوشم بدهکارم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia دارک
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to razie_ on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_
پاهاش 🥺
986763/1000113