هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتمن دارم اشتباهی نگاه میکنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اصلن مستمر نداره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیا دیگه تو رو خدا بیا -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom مچکرم ازتون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 تبرییییک
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom حاجییی خیلیی خوبههه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم دینی ۲۰
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito چجوریه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب کارنامه ام اومد
فکر کنم بهتره تا یه ماهی نیام اینجا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
من دینی بدترین درسم بود به خاطر سوال آخر:||
نمی دونم چند شدم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat نه بنظرم ۱۹ میشدم
-
چرا همتون 20ییییییییییید
الان مال من میاد 2 -
اووووووووف چه ترازی بگیرین
987887/1000113