هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب کارنامه ام اومد
فکر کنم بهتره تا یه ماهی نیام اینجا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
من دینی بدترین درسم بود به خاطر سوال آخر:||
نمی دونم چند شدم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat نه بنظرم ۱۹ میشدم
-
چرا همتون 20ییییییییییید
الان مال من میاد 2 -
اووووووووف چه ترازی بگیرین
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم ۲۰ ها باگه چون من مطمعا ام ۲۰ نمیشدم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیمی 20
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم به خودکشی ام برسم فعلا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخ قلبممم
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من در حالی که برای بار صدم دارم سایتو رفرش می کنم:))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito من می دونستم بهتر نمره میدن
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom چون شیمیم خوبه=/
اینو می دونستم 20میشم
عربیمم فکر می کردم 20شم
ولی 19.5 شدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی قراره بشه؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بار ۱۰۱
-
تراز 14000 وجود ندا....
واکنش به کارنامه بلو -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره خدایا؟
987900/1000113