هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم به خودکشی ام برسم فعلا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخ قلبممم
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من در حالی که برای بار صدم دارم سایتو رفرش می کنم:))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito من می دونستم بهتر نمره میدن
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom چون شیمیم خوبه=/
اینو می دونستم 20میشم
عربیمم فکر می کردم 20شم
ولی 19.5 شدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی قراره بشه؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بار ۱۰۱
-
تراز 14000 وجود ندا....
واکنش به کارنامه بلو -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره خدایا؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist تو دیدی فرزام؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بار صد و دوم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقد دیروز اینجا ری اکشنا بد بود به کنکور من از استرس اینکه خراب کرده باشم داشتم گریه می کردم تا دو ساعت پیش با اینکه چک نکردم
الان امیدور شدم -
بچا میشه یکی لینک اصلی مای مدیو بذاره
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom http://my.medu.ir/
-
نفسام داره تند میشه
-
کسی پروکسی قم نداره بزنم باز بشه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من برم به خودکشی ام برسم فعلا
بچها پشیمون شدم ظاهرا ترازم خیلی بد نیست(تخمین تراز)
البته از نتیجه ای که خودم انتظار داشتم پایینتره
987908/1000113