هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک
خوبم مهدی
تو خوبی؟
آزاد شدی دیگه الان -
آدمک
آها. به نظرت ارزش اعتراض زدن رو داره؟
که ممکنه مثلا نیم نمره یه دفعه بشه یه نمره کمتر
حالا اون زیست قابل درکه. ولی 25 صدم رو نمیدونم -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نقطه اره الان تونستم ثبت کنم
بله منم تونستم
امیدوارم یه ذره بخشش به خرج بدن -
پرستو بابایی نمیدونم واقعا
دیگه واقعا نظری ندارم دربارهشون -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to نقطه on ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
تو اعتراض زدی ؟🥲
والا که منم .. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
@Silver-ek ببینید حق منم خورده شد همون پارسال.من فیزیکمو خیلی بد تصحیح میکردن ۱۹.۵ میشدم ولی ۱۸ و خورده ای به من داده بودن اعتراض زدم کمترم شد.شیمی هم اعتراض زدم کمتر شد.چه بسا همون نمره ها رتبه منو انقدری جابجا میکرد که به پزشکی تعهدی میرسیدم حداقل و پشت نمیموندم!
امسال امتحانارو تصحیح نکردم خودم ببینم چند میشدم که ببینم کم دادن یا زیاد
ولی بنظرم این اصلن قشنگ نیست برگردین جامعه معلمارو عقده ای و اینجور چیزا خطاب کنین.معلم حرمت داره،جایگاه بخصوصی داره -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
آدمک
آره زیستو که بزن
نمی دونم. شاید من هیچ کدوم رو نزدم
چون همشون یا پیش بینی خودم بود
یا بیشتر بود یکم
غیر یکی دوتاش که همون نیم نمره مثلا -
نقطه بخشش چیه حقمونه
والا من همه درسارو با پاسخنامه رسمی بصورت بد بینانه تصحیح میکردم بعد امتحانا نمیدونم با چه منطقی زیست ۲.۵ کمتر دادن
بازم خداروشکر یه ۱۹ پارسالو دارم از زیست نهایتا اعتراضم نتیجه نداشت اونو میذارن.. ولی خب ۱۹.۲۵ امسال ارزشش بیشتر بود.. -
۳ بار تا الان
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H من راضی بودم️
-
پرستو بابایی
نسترن یک نمره ادبیات با بالاترین ضریب بهم پایین دادن
یک نمره
یعنی حدود ۳۰۰ تا تراز کل!
معلومه که اعتراض میزنم): -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فککنم نمره اون سوال۲فیزیک رو بهم دادن:"""")
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون سوال آخر دینی حضرت زهرا رو ننوشته بودم فککنم اونم به اکثرن دادن="""")
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش ۰.۲۵ فیزیک و ریاضی بیشتر میداد🥲🥲
988741/1000113