هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نیم ساعت دیگ اذانه((((((:
-
Zahra2020
چند تا دونه اناب، بِه دونه، یه قاچ سیب و مقدار زیادی آبجوش رو میریزیم توی قوری استیل
میذاریم با شعله خیلی خیلی کم رو شعله پخش کن رو گاز قل بخوره تا جایی که تا یه حدی غلیظ بشه
بعد میریزیم تو لیوان با نبات یا عسل شیرین میکنیم و همراه با اون محتویات مرحله اول میخوریم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج ....یعنی دمت گرم ساراااا
با دوستم اون فیلمی ک گفتی رو دیدیم
یعنی روده بر شدیم
خیلی حس خوبی بود با دوستت وقت بگذرونی
البته منم زیاده روی میکنم دیگ
#تودلی -
نذار که عشق من و تو اینجا به آخر برسه
بری تو و مرگ من از رفتن تو سر برسه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia داوش من تو ی عطاری بزن واس خودت
-
داریوش...
از آهنگ تلافی گرفته که میخواد طرف رو جر بده تا آهنگ چکاوک که التماس طرف رو میکنه و پرستش و شکنجهگر
یه جوری آرومم میکنه که هیشکی نتونسته تا حالا تا این حد تاثیر گذار باشه برام -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to dlrm on ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dlrm عه رفتین ؟!...کاش بذاریمت موزه آلاخونه
سال ۹۷ ب قول خانم اچ اچ -
Zahra2020
اینو دفعه اول مادربزرگم درست کرد برام 7 سال پیش -
اگه اون روز برسه منم برات ناز میکنم
با غم و غصه و دردم تو رو دمساز میکنم -
اما هر روز خوشی تنگ غروبی هم داره
شبای سرد و سیاه، صبح سپیدی هم داره -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia ی جوری هم میگی انگار دوربین رو گرفتن جلوت ک واسه ببیندگان در منزل توضیح بدی
-
میاد اون روزی که من نامه هاتو پاره کنم
میاد اون روزی که من غم دلمو چاره کنم -
Zahra2020 دقیقا به همین نتیجه رسیدم خودم
پایین تر گفتم تا چه حد جزئیات یادم میمونن -
اگه دل تاب بیاره منم به اون روز میرسم
روی ابرا میشینم به آسمون ها میرسم -
کی میگه حقیقت تلخه؟! ترشه که همه چشما رو بستند...
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia اینو اسکرین گرفتم ...هر وقت خواستم بمیرم میگم دمنوش دیجی رو واسم بیارید
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 این لی مین هو ۳۷ سالشه
بعد من ۱۹ سال انگار مادربزرگشم
تاثیرات بزرگ شدن تو ایرانه دیگ
#تودلی -
Zahra2020 دور از جون
ولی من بچه که بودم خیلی سرفه میکردم
دکترا میگفتن خیلی کوچیک بوده سرما خورده بعد نمیدونم چجوری این سرماخوردگی رو سرفه های بعدش تاثیر داشته
چند بار هم بخاطرشون بیمارستان بستری شدم
ولی بعد این دمنوش دیگه اونقدر سرفه نکردم -
Sunniva
همین الان یه آهنگ از شهره اومد گفتم یادت کنم
زود بیا -
حال پریشون منو از سر زلفام بپرس
نگاهم و آیینه کن از دوتا چشمام بپرس
991579/1000113