هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AmirBardia کاشکی از هم دوره ای های منم یسری هاشون بودن
هرچی اینجا همو بلاک کردیم
هرچی تلگرام و اینستا
این جا اون اواخر تقریبا یکم میومدم و خیلی نمیومدم
یادش به خیر
آقا تازه این اکانت اول من نبود توی فروم
اکانت اول من این بود the_laram بعد پسوردش یادم نیومد و حتی یادم نیومد باچی توش عضو شدم🥲
اون موقع دوستم مرضیه و محمد حسن بودن
اینو یادمهdlrm تاپیک های خیرین کوچک دریادل رو شما میزدین تا یادمه بعد که رفتید دیگه ندیدم اون دسته تاپیک رو
با محمدحسن هم صحبت بودم ولی مرضیه خانوم نه
اون شخصی که من گزارشش زدم محمد افشار بود
ولی بازم فکر نکنم یادتون بیاد بعد حدود سه سال و نیم -
-
dlrm تاپیک های خیرین کوچک دریادل رو شما میزدین تا یادمه بعد که رفتید دیگه ندیدم اون دسته تاپیک رو
با محمدحسن هم صحبت بودم ولی مرضیه خانوم نه
اون شخصی که من گزارشش زدم محمد افشار بود
ولی بازم فکر نکنم یادتون بیاد بعد حدود سه سال و نیم -
dlrm من یه دور تو تموم اکانت های چند صفحه اول بیشترین اعتبار ها زدم و اکانت های خیلیا رو دیدم
و از یه دوره ای به بعد خیلی فروم تغییر کرد و فکر کنم شما که قدیمی تر هستید اینو بیشتر حس میکنید@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
dlrm من یه دور تو تموم اکانت های چند صفحه اول بیشترین اعتبار ها زدم و اکانت های خیلیا رو دیدم
و از یه دوره ای به بعد خیلی فروم تغییر کرد و فکر کنم شما که قدیمی تر هستید اینو بیشتر حس میکنیدخیلیییی تغییر کرد
چه قالبی و ساختاری
چه آدماش
وای خیلی
منو برگردوندی به جوونیام
به حداقل ۵ سال پیش -
چطور از سال ۹۷ عضوین🥲
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و از یه دوره ای به بعد خیلی فروم تغییر کرد و فکر کنم شما که قدیمی تر هستید اینو بیشتر حس میکنیدخیلیییی تغییر کرد
چه قالبی و ساختاری
چه آدماش
وای خیلی
منو برگردوندی به جوونیام
به حداقل ۵ سال پیشdlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه قالبی و ساختاری
چه آدماش
وای خیلی
منو برگردوندی به جوونیام
به حداقل ۵ سال پیش
یه جور سر زدن قدیمیا به فروم شده مث اضافه شدن بهبود بعد سه فصل به سریال پایتخته
ولی کلا حس خوبی داره با قدیمی تر ها حرف زدن -
@AmirBardia یاد وحید نون خ افتادم
اون قسمتی ک هر گیاهی از زمین برمیداشت تو چایش میریخت میگفت خب گیاه دارویی خواص داره -
@AmirBardia یاد وحید نون خ افتادم
اون قسمتی ک هر گیاهی از زمین برمیداشت تو چایش میریخت میگفت خب گیاه دارویی خواص داره -
@AmirBardia حتما چای نبات بود 🥲
-
میگن تو بهشت هر وقت معین و حضرت ابراهیم با هم بحثشون میشه معین به حضرت ابراهیم میگه:
شدهام بت پرست تو
@AmirBardia
-
هعی خانم اچ اچ
امروز شرمنده شما هم شدیم 🥲 -
دلم واسه کل کل عمو کاووس و وحید تنگ شده 🥲
برم دانلود کنم فصل ۵ رو باز ببینم (((: -
@AmirBardia چیه ؟!