هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito من حس شیشمم میگ درسته تقریبا شاید ۱۰۰ تا کمتر ....مدیکال ک کلا....
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 اکه اینجوری باشه که عالیه
تنها نگرانیم درساییه که اعتراض زدم، چون این توانایی رو دارن که تا ۵۰۰ تا ترزامو بکشن پایین، یا حتی تا ۵۰۰ تا هم ببرن بالا -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito منم پسر خالم قرار بود یکی رو اعتراض بزنه
اومد همه رو اعتراض زد حالا ی تسبیح دستشه فقط صلوات میفرسته که کمتر نشن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش اعتراض نمیزدم، لااقل خیالم راحت بود
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 قشنگ فرمون از دستش در رفت
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
یه سوال من توی مدیکال نمراتم. رو وارد میکنم تراز نمیده
چرا ؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sally on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج ب انگلیسی اعداد رو بزن
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو دو سایت دیگه چک کردم ۲۰۰ تا ترازشون فرق میکنه
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
آها مرسی زهرا جان -
سلام نمرات خام اومده یا نه ؟
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
من نزدم ترسیدم 🥲 -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sally on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج خواهش
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Sally on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج نمیدونم والا
من برا تجربی میزنم کار میکنه
ولی بخش ریاضی هنوز کار نمیکنه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Sally on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج منم پارسال نزدم
ولی امسال نمراتم دیدم بهم ریختم و اعتراض زدم...
ایشالا که خیره -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا ولی یه حسی از ته وجودم میگه پرستاری هم نمیارم
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia
یه روز سر کلاس به یکی از اساتیدم گفتم که کاش مهمترین مسئله و دغدغهم دانشگاه بود. یا حتی جزو پنجتای اول بود... -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
مرسی -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته ام دیگه واقعا خسته ام
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sally on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج پس با این حساب من مجاز نمیشم
991779/1000113