هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کادو گرفتم:>
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوپرایز شدم:>
-
@AmirBardia جدی ️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sally on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج مارکم نوا🥲
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo هعی توف تو این دنیا
-
پرستو بابایی دو روزی یه جعبه تازه رعایت میکنم
-
یه مرد با اسلحه دوتا بچهاش و زنش و پدر و مادر زنشه کشته چون فهمیده که ای همه سال بهش دروغ گفته زنش و ای بچهها بچه خودش نیستن
️️️️
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه
-
mr.vinyzoreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 محرم کرجو دیدی ؟؟
-
dlrm
یه چند تا دونه اناب، یه قاچ سیب، و چند تا بِه دونه و دو تا و نصف لیوان آب بریز تو قوری استیل بعد بذار رو شعله پخش کن و شعلهی خیلی کم تا حدی قل بخوره که یکم از حالت آبکی غلیظ تر بشه بعدم بریز تو لیوان و با محتویات درون فوری نوش جان کنید -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
حتی نمیخوام ناهار بخورم
هعییی میرم میخوابم شاید وقتی بیدار شدم همه این کابوسا تموم شده باشن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 این چیه تعریف میکنی آقاااااا
داستان های جنایی میگین -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo شمال بود فک کنم
اونه میگی که تانکره رفته بود تو مردم؟؟
-
@AmirBardia
شکر️
ان شاءالله که همیشه همینطور خوب باشید️
بد نیستم
ممنونم
بازم شکر
نه خواهش میکنم. نفرمایید
ان شاءالله که پایدار باشید همیشه. -
امیدوارم درصداتون باب میلتون باشه ...
-
@AmirBardia
پرونده؟
خسته تر از این حرفام -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته بذار قبلش این کلیدای سنجش رو چک کم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ داداش من زیاد نخور ی اتفاق بد برات میوفته
ی بار بلو اسمشو آورد اگ میدونید همون
اول این بیماری هم الف داره -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن یه چیزایی میشنوه آدم پشماش میریزه
واقعا نمیدانم او لحظه تو او عصبانیت آدم چه تصمیمی میگیره ولی! الان ما در آرامشیم ای کارا برامان غیرمنطقیه ها ولی او لحظه آدم منطق سرش نمیشه
991812/1000113