هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دو روزی یه جعبه تازه رعایت میکنم
_ Reza _ داداش من زیاد نخور ی اتفاق بد برات میوفته
ی بار بلو اسمشو آورد اگ میدونید همون
اول این بیماری هم الف داره -
Matin Mousavi 1 این چیه تعریف میکنی آقاااااا
داستان های جنایی میگیناصن یه چیزایی میشنوه آدم پشماش میریزه
واقعا نمیدانم او لحظه تو او عصبانیت آدم چه تصمیمی میگیره ولی! الان ما در آرامشیم ای کارا برامان غیرمنطقیه ها ولی او لحظه آدم منطق سرش نمیشه
-
حتی نمیخوام ناهار بخورم
هعییی میرم میخوابم شاید وقتی بیدار شدم همه این کابوسا تموم شده باشنهویججج دوست داشتی بیا اون ور
️
-
@mr-vinyzo شمال بود فک کنم
اونه میگی که تانکره رفته بود تو مردم؟؟
Matin Mousavi 1 نه اون هیئت زنان...
-
Matin Mousavi 1 نه اون هیئت زنان...
@mr-vinyzo نه اونه ندیدم
چه شده بود مگه؟
-
@mr-vinyzo نه اونه ندیدم
چه شده بود مگه؟
Matin Mousavi 1 جوانان ایرانو تو تل بزن گذاشته ..بیشتر شبیه دیسکو دبی شده محرما بخدااا
-
Matin Mousavi 1 جوانان ایرانو تو تل بزن گذاشته ..بیشتر شبیه دیسکو دبی شده محرما بخدااا
@mr-vinyzo آهااا اونه دیدم آره
️
️
نمیدانم چه بگم واقعا عجیبه
️
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
تو هم همچنان یه فاطمهای که در نقش مرتضیی ایفای نقش میکنه و خواهان متوقف شدن دنیا برای درک کردن وضعیت و خستگی در کردن از لحاظ روحی و جسمی هستیاین بده که همه اینو منو اینطوری ب یاد دارن
️
نه دیگه نمیخوام درک بشم و خستگی در کنم . -
اصن یه چیزایی میشنوه آدم پشماش میریزه
واقعا نمیدانم او لحظه تو او عصبانیت آدم چه تصمیمی میگیره ولی! الان ما در آرامشیم ای کارا برامان غیرمنطقیه ها ولی او لحظه آدم منطق سرش نمیشه
Matin Mousavi 1 دقیقا
حالا منم ی جنایی براتان بگم (مثل خودتون حرف زدم ی لحظه)....ی پسر ۱۶ ساله ی دختر ۱۷ ساله رو گرفته ....بعد باهم بحث شون میشه دختره میگه ی واحد آپارتمان تو تهران بهترین محله میخوام و این حرفا اگر برام نخرید طلاق میگیرم بعد پسره هم خودشو دار میزنه ...همه میگن این پسر حیف بود ...
-
@AmirBardia
یه روز سر کلاس به یکی از اساتیدم گفتم که کاش مهمترین مسئله و دغدغهم دانشگاه بود. یا حتی جزو پنجتای اول بود... -
هویججج همه رو انگلیسی وارد کردی تایید هم زدی نمیاره ؟؟؟؟!!!
-
هویججج کیبورد انگلیسی وارد کردید دیگه؟(فونت همچنان فارسیه مهم نیس)
اگر نمیاد شاید باگ سایته چن ساعت دیگه درست میشه
یا میخواید نمراتتونو پیوی بگید امتحان کنم، اصلا هم قصد فضولی ندارم