هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to مآهور on ۳۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
مآهور
نه صفحه لمسی نداره.
یه چیزی تو این مایه ها
ولی کار راه اندازه انصافا
این ابزار با سیم به سیستم یا گوشی متصل میشه -
بچه هایی که آزمون میدادن
آزمون فراموش نشود -
مآهور
سلام. یک و نیم - دو به بالا -
بچه ها.. شما میدونین حدود قیمت قلم نوری چنده؟
-
نزن هرکی هستی
نهایت کاری که می تونی کنی اینه که پیامک بدی اون وقت اگر اوکی بود و زنگ زدی جواب می دم.
از تاملند چندین باررر حدود 1 سال تقریبا هر ماه زنگ می زند تا مدت ها که جواب نمی دادم دیدم این شماره دیگه داره خیلی تکرار میشه یک بار کنار مامانم بودم گفت جواب بده جایی بودیم که نمی شد بزارم زنگ بخوره انگار
اولش گوشی رو دادم مامانم فکر کنم بعد دیگه خودم صحبت کردم حدود 11 دقیقه فکر کنم حرف زد هوفففف
بعد گذشت انگار که این مسئول بود به هر طریقی منو بیاره تو تاملند هی زنگ می زد دیگه مدتی قبل تو کتابخانه دوستم ما بودن یکی بچه ها گفت بده من جواب ش می دم
گفت خانم فلانی
گفت بله
بعد پرسید کنکوری اینا هستی؟ فکر کنم
بعد دوستم گفت نه رفتم دانشگاه اون گفت می تونم بدونم چه رشته ای و.. کجا
گفت نه
بعدم خداحافظي کرد دیگه زنگ نزده خداروشکر -
کاس می تونستم به ناشناسای که زنگم می زنن بگم
که بدونن من ناشناس جواب نمی دم
خیلیی طرف باید شانسش بزنه جواب بدم یا می دم گوشی رو یکی دیگهوقتی گوشیم زنگ می خوره و شماره ناشناسه
فقط سکوت می کنم نگاه صفحه می کنم تماس قطع میشه ویا نگاهم نمی کنم منتظر می مونم قطع بشه
الان زنگ خورد و جواب ندادم. هرکی هستی اگر کار مهمی داری نهایت ش اینه خودت معرفی می کنی و کارتو می گی اونم با پیامک من
ناشناس جواب بده نیستم.دوستامم بدون شماره خودشون زدن جواب ندادم. اینو دیگه هرکی منو بشناسی می دونه و خودش میدون ه که قبلش باید بهم بگه.
که شمارش عوض شده کیه و.. -
-
بیوت رو خیلی دوس دارم
-
@M-Tina دقیقا
-
@глушение کنایه آمیز بود به انسان و زندگیش.
-
razie_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to Nasrinsani on ۳۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط razie_ انجام شده
@Nasrin-Sani قشنگ بود.
-
@Nasrin-Sani قشنگ ترین تعریفی که از تلاش ،صبر و رسیدن میشد ببینم همین بود
-
@Nasrin-Sani چرا مثل آدم نمیتونه از پله ها بره بالا
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه:/
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۳۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist اصن تعداد زیادیشونو غلط میزنم نمیدونم یجوریه حتا مبحثی ک توش قوییی باشمم باز غلط میزنم اصن انگار نمیفهممش انگار گنگهههه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۳۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@Violet28
سوالای نردبام خیلی خطرناکن
هر لحظه امکان لغزش و از دست دادن حافظه قبلی رو مهیا میکنن
پست 200141 از 1000113