هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny منظورم از طرف خودم بود
شما که خودتون به جای خوبی رسیدین که همیار انجمن هم شدین
موفق باشین -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny همیاری که گوشت بخوره برنج بخوره همیار ادم باید جون داشته باشه داداش
-
یکی از دلایلی که فارسی خوندن
و دینی خوندن من طول میکشه
اینه که روی جمله های کتاب
و شعر ها خیلی فکر میکنم:/که خب
برای این برهه از زندگیم
اصلا خوب نیستیه درس ۴ دینی
یه ساعت و نیم طول کشید
اخرش هم تستاش موند -
هیهات اگه ارتش موهاتو نبندی
-
danial hosseinyreplied to _Aram_ on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
نه بحث این بود که انگار دیدی و رد شدی. -
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
من نگفتم اونا رو نباید بخوری.
گفتم سبزیجات مهمه -
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
شمادفقط تاپیکای ادبیات رو جواب میدین؟ -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny متوجه نشدم
من چی رو دیدم رد شدم -
danial hosseinyreplied to amir ahmadi on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
ارتشو که نمیبندن قربونت. -
danial hosseinyreplied to _Aram_ on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
پیام من رو.
همونی که نقل قولش کردم. -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny نه بابا گوشت مهم تره
-
danial hosseinyreplied to Ansel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri
با لغاتش مشکل داری یا مفاهیم؟ -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من هم همونو جواب دادم که
-
danial hosseinyreplied to Gharibe Gomnam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
من همیار ادبیاتم.
اما تا جایی که تا جایی که بتونم و بلد باشم، کمک میکنم. -
Anselreplied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri
با لغاتش مشکل داری یا مفاهیم؟با هیچکدوم
ادبیات درس مورد علاقه من و عاشقشم
اصلا دلیل اینکه طول میکشه
این که شعرای قرابت هزار بار میخونم اگه خوشم بیاد -
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
از همینجا داری مقاوت میکنیا -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny اقا من ادبیاتم صفره چیکار کنم؟؟ دهمم هستم
-
danial hosseinyreplied to Ansel on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
@ftm-montazeri
خب ابیاتی رو که دوست داری، یه گوشه یادداشت کن که توی مواقع بیکاری بیای بخونیشون.
نه وسط درس. -
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
اگه واقعا برات مهمه ادبیاتت، پیشنهاد میکنم از همین الآن یه کتابِ آرایه و دستور زبان خوب پیدا کنی و شروع کنی به یادگیری آرایهها و دستور زبان. -
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
و یا اگه کتاب هم نمیخوای پیدا کنی، از همین الآن تمام مفاهیمی که توی کتابتون هست رو از پایه درست و دقیق یاد بگیر و بیا بالا.
سرسری چیزیو حفظ یا از بر نکن. یاد بگیر...
232021/1000113