هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد باش الان ترسیدم
@Saghi-Mortazavi قبلا که میترسیدی ؟ !!
-
@Saghi-Mortazavi قبلا که میترسیدی ؟ !!
مجتبی ازاد قبلا ینی کی؟
-
مجتبی ازاد قبلا ینی کی؟
@Saghi-Mortazavi همین یک ماه پیش بحث جن بود . یادمه ترسیده بودی
-
@Saghi-Mortazavi همین یک ماه پیش بحث جن بود . یادمه ترسیده بودی
مجتبی ازاد یادم نمیاد واقعا
-
مجتبی ازاد یادم نمیاد واقعا
@Saghi-Mortazavi حالا تو هی مسخرشون کن عاقبت بیان سراغت
-
@Saghi-Mortazavi حالا تو هی مسخرشون کن عاقبت بیان سراغت
مجتبی ازاد عجبا
-
مجتبی ازاد عجبا
@Saghi-Mortazavi
نترس وقتی بیشتر از دو نفر تو خونه هست اینجوری که گفتن نمیاد . تنها باشی میاد فقط
-
@Saghi-Mortazavi
نترس وقتی بیشتر از دو نفر تو خونه هست اینجوری که گفتن نمیاد . تنها باشی میاد فقط
مجتبی ازاد وا نمیدی شما نه؟
-
مجتبی ازاد وا نمیدی شما نه؟
@Saghi-Mortazavi تنهام و حوصلم سر رفته
-
ولی خانم مدیر فروردین ماه که پی وی ها بسته شد کلی دعوا شد و دو تا حرفشون خیلی خوب تو ذهنم موند
اینکه هیچ نیازی به پی وی بین دو تا کاربر نیست . مگه چه حرفی هست که بخواید خصوصی بزنید ؟! غیر از اینکه همه با هم غریبه ایم
و اینکه هر تصمیمی که ما میگیریم دقیقه و هر وقت که انجام میدیم در بهترین زمان ممکنه ..... ( در جواب من که گفتم چرا زودتر نبستید اینجوری جلوی خیلی از اذیت و آزار هایی که سال ۹۹ بود گرفته میشد )
و یه چیزی حدود ۹ ماه بعد اون تصمیم پی وی ها باز شد ..... خب انجمن همیشه قوانین و شرایطش ثانیه به ثانیه بودن در واقع ادمین خود قانونه و قانون خود ادمینه
حالا هم هنوز همونجوره این اتفاقا نسبت به اتفاقایی که قبلا افتاده خیلی ساده تره ....
ولی (مخصوصا روی حرفم با دختر هاست ) پی وی هاتون را باز نذارید .... ببینید امکان فالو کردن برای چی هست تو انجمن ؟ دو تا اتفاق میوفته وقتی فالو میکنی یه کاربر را اول اینکه هر تاپیکی زد برات اعلانش میاد و دوم اینکه طرف مقابلت میتونه باهات چت بسازه .... و تو هم با کسایی که فالوت میکنن ...
و خب قطعا هم کسایی را فالو میکنید که میشناسید و میدونید هر رفتاری ازشون سر نمیزنه .....
فوقش هم اگه دوس نداری فالو کنی وقته چت روم ساختن برا چند ثانیه فالو میزنی و بعد دوباره آنفالو بهتر از اینکه شاهد اومدن هر کس و ناکسی به پیویت باشی!
کنجکاوی زیادی هم خوب نیست اینکه مگه باز باشه چی میشه ..... /:
منم یبار اون اوایل عضویتم باز گذاشتم بمدت ۴ روز فقط ، دو نفر اومدن پی ویم یکی از اون یکی بیشعور تر و دیگه هیچ وقت باز نذاشتمش ....
پ.ن : ولی دلم سر این پی وی ها و راحت رد شدن از یه سری رفتارا تو این انجمن خیلی پره ..... -
@Saghi-Mortazavi تنهام و حوصلم سر رفته
مجتبی ازاد
اخیی پس امکان داره شمام همنشین داشته باشی 🥺 -
مجتبی ازاد
اخیی پس امکان داره شمام همنشین داشته باشی 🥺@Saghi-Mortazavi ممکن که نه . حتما دارم
-
@Saghi-Mortazavi ممکن که نه . حتما دارم
مجتبی ازاد آخیی خوشبگذره
-
@Zahra-Hamrang پارس آبادی ؟
مجتبی ازاد
سه نکن داستانو بیخیال -
@حامد-صباحی سلام حامد جان
-
ولی خانم مدیر فروردین ماه که پی وی ها بسته شد کلی دعوا شد و دو تا حرفشون خیلی خوب تو ذهنم موند
اینکه هیچ نیازی به پی وی بین دو تا کاربر نیست . مگه چه حرفی هست که بخواید خصوصی بزنید ؟! غیر از اینکه همه با هم غریبه ایم
و اینکه هر تصمیمی که ما میگیریم دقیقه و هر وقت که انجام میدیم در بهترین زمان ممکنه ..... ( در جواب من که گفتم چرا زودتر نبستید اینجوری جلوی خیلی از اذیت و آزار هایی که سال ۹۹ بود گرفته میشد )
و یه چیزی حدود ۹ ماه بعد اون تصمیم پی وی ها باز شد ..... خب انجمن همیشه قوانین و شرایطش ثانیه به ثانیه بودن در واقع ادمین خود قانونه و قانون خود ادمینه
حالا هم هنوز همونجوره این اتفاقا نسبت به اتفاقایی که قبلا افتاده خیلی ساده تره ....
ولی (مخصوصا روی حرفم با دختر هاست ) پی وی هاتون را باز نذارید .... ببینید امکان فالو کردن برای چی هست تو انجمن ؟ دو تا اتفاق میوفته وقتی فالو میکنی یه کاربر را اول اینکه هر تاپیکی زد برات اعلانش میاد و دوم اینکه طرف مقابلت میتونه باهات چت بسازه .... و تو هم با کسایی که فالوت میکنن ...
و خب قطعا هم کسایی را فالو میکنید که میشناسید و میدونید هر رفتاری ازشون سر نمیزنه .....
فوقش هم اگه دوس نداری فالو کنی وقته چت روم ساختن برا چند ثانیه فالو میزنی و بعد دوباره آنفالو بهتر از اینکه شاهد اومدن هر کس و ناکسی به پیویت باشی!
کنجکاوی زیادی هم خوب نیست اینکه مگه باز باشه چی میشه ..... /:
منم یبار اون اوایل عضویتم باز گذاشتم بمدت ۴ روز فقط ، دو نفر اومدن پی ویم یکی از اون یکی بیشعور تر و دیگه هیچ وقت باز نذاشتمش ....
پ.ن : ولی دلم سر این پی وی ها و راحت رد شدن از یه سری رفتارا تو این انجمن خیلی پره .....@mitra-ism-rahmani به نظرم بزرگترین نعمت این انجمن همین پیوی هاست . حال افرادی که اندیشه کردن و پیوی هاشون رو بستن حال اونهایی که باز گذاشتن .
-
مجتبی ازاد
سه نکن داستانو بیخیال@Mr-Wick ها چی ؟ سه ؟ من ؟ کی ؟ تو ؟ :))))))) ن خواستم ببینم بالاشهر اب و هواش چطوره ؟:))
-
@Mr-Wick
چه خبر داوش حالت چطوره؟ -
@Mr-Wick ها چی ؟ سه ؟ من ؟ کی ؟ تو ؟ :))))))) ن خواستم ببینم بالاشهر اب و هواش چطوره ؟:))
مجتبی ازاد آره سرده نسبت به طرف شما:))
-
@حامد-صباحی
مرسی شما خوبی؟