هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
اره نباید استرس بگیرم
همه چی آرومه -
@sania-andiravan درس آزاد ادبیات ک نه
سوال آزاد میدن
جوری که من فهمید ازشون -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
برای مثال سوال خاصی برای مختص درس خاص نیست سوالات برای مثال از استعاره و .... و دستور.... که برای کل ادبیات هست میدن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
خب من درس آزاد ادبیات منظورم بود آخه کلا تو پیمم -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
بله منظورم اینه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
آها ممنونم
ولی فکر کنم یه اشتباهی شد بین منظورامون ببخشید که متوجه نشدم -
@sania-andiravan هوووم
افت ترازو کجای دلم بزارم؟ -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
نه بابا چه معذرت خواهی من نتونستم منظورم رو برسونم که @Narjes-Hashemi زحمتشو کشیدن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
به افت تراز اونجوری اهمیت نده که وای الان میرم آبیاری گل های قاشق یا مثلا بشینی غصه بخوری
ببین واس چی ترازت اومده پایین همین
دایورت کن بقیه چیزا رو
زمین دارید تو آزمون هاتون دیگه؟ -
@sania-andiravan پیمم چیه دیگه؟
فردوسی نصف عمرشو نذاشت که تو بیای اینجور بگی -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
نه این چه حرفیه شما هم کمک کردید ممنون
نرجس از تو هم ممنونم دلبندم -
Mr. Perfect کلا از دیشب گیج شدم ک فرقشون چیه کجا نمایش داده میشه و فایدش چیه
حالا بیخی -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
خو به پیام میگن پیم دیگه
اصطلاح گفتم وگرنه خودم میگم پارسی رو پاس بداریم -
-
_Biliifti_replied to Succinate on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده
@sania-andiravan هووم تحلیلش حقیقتا مهم تراز خود آزمون شده برام چه مرضی دارم نمیدونم
احتمال ۹۹.۹درصد هست باز چک میکنم -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to فاطمه رحیمی on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در آلاء دو مدل تاپیک هست درسی و غیر درسی وقتی که در تاپیک های درسی لایک کنن اعتبار درسی بالا میره و اگه در غیر درسی لایک کنن اعتبار غیردرسی بالا میره ولی در کل در بخش اعتبار پروفایل سر جمع نشون میده.
ولی درکل اعتبار غیر درسی به هیچ دردی نمیخوره
-
Mr. Perfect اختیار دارید
برا غلاف چاقو یکم زودهوگرنه من در رسمی ترین حالت هم برا طرف چاقو میذاشتم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
نفهمیدم چی شد
من فکر کردم تو آزمونای جمع بندی تابستون هست دیدم نی پژمرده شدم -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani مرسی دمت گرم
چطوری تو
همه چی خوب پیش میره؟خواهش
منم خوبم و هعی بد نیست پیش میره فقط امیدوارم این سوالا ماز بتونه یه کمکی به درصد زیستم بکنه :|| -
Mr. Perfect تشکرات
40641/1000113