هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
m.hmt شما دانشجو چ رشته ای هستید؟
ببخشیدا زیاد سوال میپرسم -
m.hmt الهی امین
پارسال پرستاری و فرهنگیان و دام و اینا میوردم
ولی خب حال نکردم با هیچکدوم -
m.hmt
موفق باشین -
از کفشا ی چنل خیلی خوشم اومده ولی میترسم کلاه بردار باشه کاش ی فداکار قبل من می خرید️
-
@Catherine کفشو فقط باید حضوری بخری
کیفیتم مهمه
یوقت میارن انقد خشکه بدت میاد -
تو این ۳ سال و ۷ ماه و ۴ روزی که تو آلاخونه بودم، روزای رنگارنگ داشتم
اول بعنوان یه دانش آموز یازدهمی وارد شدم و هیچی از اینجا نمیدونستم.. کم کم دست و پا شکسته یاد گرفتم، با آلاء بزرگ شدم، کنکور دادم، دانشگاه رفتم، ...
چه دوستای قدیمیِ قدیمی که داشتم اینجا و هنوزم خیلی از چتها و حرفامون رو یادمه خیلی دوران خوبی بود،
خاطرات تلخ و شیرینش موند
از اون دوره فقط شما چندتا نفله واسم موندید که متاسفانه همیشه زندهاید و همیشه هستید و من با هیچی عوضتون نمیکنم
@chakisaldva amir ahmadi _Biliifti_
و شما عزیزای دلم که هروقت میام دوست دارم تودلی ببینمتون🫂
@Señorita Opal kosari Sharllot Infinitie. A Miss.Joker @alba zeinab dehghani 0-0ftm @0Mr-Amir0 و چند نفر دیگه که آیدیاشون رو عوض کردن گمشون کردم
بعد که ناظم شدم، بازم هیچی از دنیای ناظم بودن نمیدونستم، اول یه مقدار خشک و رسمی بود برام.. ولی رفته رفته انقدر با سارا و معصومه و محمدحسن صمیمی شدم که ناظم بودن برام شده بود تفریح و انقدر اونا دوستای خوبی بودن که هنوزم گاهی با هم صحبت میکنیم و حال همو میپرسیم
تو دنیای ناظمی خیلی چیزا یاد گرفتم، مثلا صبور بودن رو از شما(: M.an sohrab
قطعا حمایتها و مهربونی شما باعث شد تا الان اینجا بمونم ..
من یه دانش آموز از منطقه ۳ و منطقه محروم بودم که سال کنکورم هیچکدوم از معلمای مدرسم خوب نبودن و جو خیلی خیلی بدی تو مدرسه حاکم بود، صبحا میرفتم مدرسه ولی عصرا با آلاء درس میخوندم و یاد میگرفتم، به هرحال آلاء خیلی حق داشت به گردنم، شاید اگه نبود به همین رشته هم نرسیده بودم، بعد از کنکورم خیلی دلم میخواست اینجا بمونم، حس میکردم باید یه دِینی رو ادا کنم، بعد که پیشنهاد همکاریم پذیرفته شد و ناظم شدم تا الان سعی کردم دل کسی رو نشکنم، بچهها رو راهنمایی کنم و همزمان با اینکه ناظمم با بچهها دوست باشم و بهشون یاد بدم اینجا یه جامعه کوچیک، با قوانین کوچیک و مجازاتهای کوچیکه و در آینده همینو باید تعمیم بدن به شهر و کشورشون
سعی کردم زندگی کردن رو بهشون یاد بدم تا لذت ببرن از این زندگی کوتاه
هرچند اینجا من از محبتآمیزترین جملات تا انواع فحشهای داخلی و خارجی نثار روحم شده ولی زندگی کردن با شما انقدر لذت بخشه که دلم نمیاد تموم شه
خب دیگه سرتون رو درد نیارم، هر اومدی یه رفتی هم داره
این روزا انقدر همه کارام به هم پیچیده و شیفتا و امتحانات زیاده که واقعا وقت نمیکنم بیام اینجا و به گزارشا و کارا برسم
اگه بخوام ناظم بمونم و کاری انجام ندم هم عذاب وجدان میگیرم🥲
فقط بدونید که خیلی خیلی دوستون دارم و بزرگترین دستاوردم این ۳ سال پیدا کردن شما دوستای خوبم بوده (خیلی زیادید میدونم اگه بخوام تگ کنم یادم میره چندنفر رو🥲)
از خدا میخوام همیشه خنده روی لبتون باشه، به زودی آرزوهاتون رو زندگی کنید و تنتون به ناز طبیبان نیازمند نباشهناظمی که دیگه نه ولی سعی میکنم کمابیش سر بزنم بهتون چون میدونم خودم دلم براتون تنگ میشه🥲 و به قول بچهها بازگشت همه به سوی انجمن است
M.an sohrab در آخر ممنونم که این یک سال و نیم بهم اعتماد کردید و ممنونم از تمام زحماتی که این مدت کشیدید
امیدوارم دینی که گردنم بود رو به درستی ادا کرده باشم و روز به روز شاهد پیشرفت آلاء و آلاییها رو باشیم و اتفاقات خوب و خوشی رقم بخورهآرزوی موفقیت دارم برا ناظمهای جدیدمون، با قابلیتهایی که دارید میدونم از پسش برمیاید، سخته ولی شیرینیاش بیشتر @alba JuDi
چون گفته بودی دوست داری تگ شی Dr.Toxic -
ma.a
راحت بود -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
گزینه ۲ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خداروشکککر -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to maryam111 on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
به قول استاد موقاری
امیدوارم هر جا که هستید حال دلتون عالی و درجه یک باشه و سالم و سلامت در کنار خانواده زندگی کنید -
Gharibe Gomnam عا شما یازدهمید
فکر کردم دوازهمید -
@Catherine من میمیرم و زنده میشم تا برسه به دستم
-
m.hmt ️️️
535001/1000113