هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA بخدا ک من تو جسم اشتباهی ب دنیا اومدم..
-
AmirBarsamreplied to Michael Vey on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey از خدا بخواه خودش کمک میکنه
-
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA باید برم تغییر جنسیت
-
ی فکت بگم
از ارزوهامه ک جراح خوب تغییر جنسیت تو ایران باشم -
AmirBarsamreplied to Michael Vey on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey حیععف شد که
-
Michael Vey چ خفن
-
میشی ایشالا
-
AmirBarsamreplied to Michael Vey on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey پس صبح که میخواستی بری پزشکی تعهدی
-
Michael Veyreplied to ma.a on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
ma.a خیلی افراد ترنس و دوجنسه تو این موضوع زجر میکشن.. واقا کم توجهی و توهین میشه بهشون تو ایران.. هعی
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA چشه پزشکی تعهدی همه فرارینمن که خوشم میاد
-
Michael Vey هههععععععععی
-
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA تعهدی مگه چشه خبب.. من کلا کمک ب دیگرانو دوس دارم
-
AmirBarsamreplied to ma.a on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
ma.a نگفتم که بده
صبح فاز داشمون یه چیز دیگه بود
ولی خب زندگی خودشه دیگه -
AmirBarsamreplied to Michael Vey on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey چرا فکر کردین من میگم تعهدی بده
-
-
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA خدایی صبح پرشکی تعهدیو بخاطر نا امیدی یا هرچی نگفتم فق برام سوال بود چجوریه
یا مثلا الان برام سواله ک ایا نیم سال دوم قبول شدن شانسیه یا انتخابی
چون من دلم میخواد نیم سال دوم باشم.. خواهرم زادم اواخر خرداد یا اوایل تیر ب دنیا میاد و میخوام پیشش باشم -
AmirBarsamreplied to Michael Vey on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey خب منم اصلا حرفی که صبح زدی رو از اون لحاظ که میگی برداشت نکردم
منظورت اینه که از بهمن بری دانشگاه؟ -
ی فکت دیگه
خاله شدم:>
اواخر خرداد یا اوایل تیر بدنیا میاد گگگگ
پیسره ^^ -
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA یسس
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یکی از دوستام یسال تعهدی اورد نرفت گفت من نمیخوام زوری خدمت کنم میخوام دلی باشه سهمیه ایثار گر هم داشت نزد ://
592041/1000113