هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
انشاءالله بیشتر
مسابقات چی؟ -
Gharibe Gomnam نوجوان خوارزمی...هر سال تو مشهد قسمت نهاییش هس...از هر استان یک تیم میرن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to DexterMoreRight on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
من نمیفهمم آخه چرا باید فردا ما هم مث دانشجوها بریم مدرسه (دانشگاه)
آخه یه فرقی بین ما و شما نباید باشه تو این سرما
من چطوری 5 صبح از اینور شهر برم اونور شهراشکال نداره واس دانشگاه دیگه عادت می کنید عادی میشهتجربه میشه
-
Gharibe Gomnamreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
راستی من یه چیزی رو بین دانشجوهای پزشکی زیاد دیدم میخوام ببینم توهم اینطور موارد رو داشتی یانه
که مثلا تا یکی یه چیش میشه
چمیدونم کمر درد میگیره دیسکش میزنه بیرون سرطان میگیره تومور میگیره معده درد سردرد سرما انفولانزا در رفتن دست و پا شکستگی و...
میگن تو خانم دکتر تو باید بگی من چم شدهبیا مارو خوب کن -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا عجیبه من که گلودرد نگرفتم هنوز
حس میکنم خیلی داغم ولی از درون سردمه اصلا اب میخوره به دستام لرز میکنمبچه ها دیدین گفتم
چند دیقه دیگه میرسیم به دل درد -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Saghia on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita
-
Erfan_JvN من حوصله تحویل بار و چمیدونم گیت و اینارو ندارم
خیلی رو مخه فرودگاه -
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
Ansel
میپذیرم که هروقت میام اینجا نباشین یه چی کمهاینو چرا ندیدم من:////
نشانک و اسکرین شات -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
اقا اقااا اقااآ (لهجه ارسطو)
این کارا چیه زشته -
Gharibe Gomnam وای ارسطو
عالی بود این بشر -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam برام پیش اومده؟؟
10000 بار ، همیشه
مثلا یه اتفاق بی ربطی میافته چه میدونم شعله گاز نمیگیره میگن تو که دکتری بیا ببین این چشه
برنامه های تلویزیون نمگیره به من میگن
البته از قدیم الایام من تو خونمون آدم فنی بودم و هستم و خواهم بود -
Gharibe Gomnamreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
عجب بابا -
ma.a صف و منتظر بودن تعیین صندلیش آره ولی بقیه مراحل دفعه اولی که رفتیم فاز گنگ گرفته بودیم با دوستم داشتیم میرفتیم مسابقات اونموقع بعد تو هواپیما هی نگران بود بالا بیاره هواپیما موقع پرواز یه حالتی داره انگار زیرت خالی میشه هی میگف سقوط میکنیم میمیریم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
باشه گُل
ما رفتیم -
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
خب مسابقات چی
چرا در میرین از جواب دادن
598901/1000113