هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
صفاق الوحشی
️
-
من فک میکردم این جوکه
-
الفیل و ما الفیل و ما ادراک ما الفیل، له ذنب و بیل و خرطوم طویل.
ای خداا
زهرا بنده خدا 2
یعنی عالیهحداقل یه ذره زحمت بیشتری به خرج میدادی
-
@0Farzam0
سلام فرزام
به نظرم یه دوره نحوه رساندن درست منظور برو️
-
Sachli
با فقدان اهمیت -
Forgotten
"هر نظمی ناظمی داره."Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون 5 گفته است:۵
Forgotten
"هر نظمی ناظمی داره."نظم ناشی از قانونه نه خالق.
.
اون جبر خطی هم نمیدونم تا چه اندازه بررسی شده تو دبیرستان ولی یه معادله نشات گرفته ست که هر عددی بندازی توش جواب میده من در اون حد اطلاعی ندارم ولی همین اعداد نظمشون دلیلی به آفرینش ویا این اسمی که میگن معجزه نداره واقعا
اگه چیزی تحت عنوان خلقت و افرینش به اون بزرگی وجود داشته باشه چرا باید با دوتا عدد اثباتش کرد?
اگه خلقت و افرینش نباشه چرا باید با دوتا عدد نقصش کرد?
جدا از مسئلش چیز قشنگی بود ممنون بابت معرفیش -
@Soniaaa
شاید دیگه شورش رو در آورده باشم ولی خانم طوفان هم فاقد اهمیته:) -
Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون 5 گفته است:۵
Forgotten
.
اون جبر خطی هم نمیدونم تا چه اندازه بررسی شده تو دبیرستان ولی یه معادله نشات گرفته ست که هر عددی بندازی توش جواب میده من در اون حد اطلاعی ندارم ولی همین اعداد نظمشون دلیلی به آفرینش ویا این اسمی که میگن معجزه نداره واقعا
اگه چیزی تحت عنوان خلقت و افرینش به اون بزرگی وجود داشته باشه چرا باید با دوتا عدد اثباتش کرد?
جدا از مسئلش چیز قشنگی بود ممنون بابت معرفیش_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نظم ناشی از قانونه نه خالق.
دقیقا
هدایتگری در کار نیست چرا که همه چی مطابق با قانون میره جلو
نهایتا میشه گفت خود قانون رو یه خالقی تدارک دیده، که اون میشه یه بحث دیگه هرچند من کلا به مقوله خالق اعتقاد ندارم...ولی از لحاظ تئوریک و انتزاعی میشه این مفهوم و بررسیش کرد -
@Dr-Mahh 🥴
-
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
نهایتا میشه گفت خود قانون رو یه خالقی تدارک دیده، که اون میشه یه بحث دیگه هرچند من کلا به مقوله خالق اعتقاد ندارم...ولی از لحاظ تئوریک و انتزاعی میشه این مفهوم و بررسیش کردForgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
نهایتا میشه گفت خود قانون رو یه خالقی تدارک دیده، که اون میشه یه بحث دیگه هرچند من کلا به مقوله خالق اعتقاد ندارم...ولی از لحاظ تئوریک و انتزاعی میشه این مفهوم و بررسیش کردداداش نظم کیهان رو چطور توجیح میکنی ؟!
-
مشکل اینجاست که...
به شدت ذهنم درگیره
به شدت به جواب سوالام نیاز دارم
ولی نباید از این طریق پیگیری کنم
با اینکه میدونم بهترین راهی که تا الان یافتم و در دسترسمه
همینه
ولی نباید برم
خیلی سخته
خیلی...
بدونی این راهِ حال حاضر یافتن جوابه
ولی نباید بری
هعی... -
@Soniaaa نمیدونم خودشو بزن منو چیکار داری
-
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 دهنت سرویس فرزام
🥴
@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
بح بح
@Soniaaa
فکر کنم دوباره بچه ها اشتباه فهمیدن منظورمو
️
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 دهنت سرویس فرزام
🥴
@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
بح بح
@Soniaaa
فکر کنم دوباره بچه ها اشتباه فهمیدن منظورمو
️
بروووووو برووووووو
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
نهایتا میشه گفت خود قانون رو یه خالقی تدارک دیده، که اون میشه یه بحث دیگه هرچند من کلا به مقوله خالق اعتقاد ندارم...ولی از لحاظ تئوریک و انتزاعی میشه این مفهوم و بررسیش کردداداش نظم کیهان رو چطور توجیح میکنی ؟!
@Danial-al
توجیه درسته
پست قبلیم رو بخون
دو تا کلیدواژه دادم...میتونی راجع بهشون بخونی (انگلیسی - یا تو کتاب های ترجمه شده)- نظم خودانگیخته (توضیح میده چطور میشه که نظم داریم، ناظم نداریم!)
- نظریه پیچیدگی یا سیستم های پیچیده (چطور پیچیدگی شکل میگیره اما هیچ هوشی پشت شکل گیریش در کار نیست!)
-
@Fateme-goli
به مولا منظوری نداشتم اموجی چرت می دم منخوبه ؟
Kourosh Mousavi
دیگه خراب کردی کوروش
-
میگفت
هرچیزی رو میتونید انکار کنید
جز خودتون...
میتونید بگید خدایی وجود نداره
ولی خودتون رو هیچ جوره نمیتونید انکار کنید
نمیتونید بگید من نیستم...
یه پیشنهاد دوستانه
برید دنبال خودتون... -
@Danial-al
توجیه درسته
پست قبلیم رو بخون
دو تا کلیدواژه دادم...میتونی راجع بهشون بخونی (انگلیسی - یا تو کتاب های ترجمه شده)- نظم خودانگیخته (توضیح میده چطور میشه که نظم داریم، ناظم نداریم!)
- نظریه پیچیدگی یا سیستم های پیچیده (چطور پیچیدگی شکل میگیره اما هیچ هوشی پشت شکل گیریش در کار نیست!)
-
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من ک حال خوندن ندارم
خب باید بخونی راجع بهشون ... نمیشه که فقط سوال پرسید ولی دنبال جواب نرفت...من جواب ها رو بهت دادم...برو خودت بخون با منطق خودت حساب کن ... از من چرا میپرسی؟ حرف من سنده الان
-
Kourosh Mousavi در هرچی تودلته بریز بیرون 5 گفته است:۵
Forgotten
.
جدا از مسئلش چیز قشنگی بود ممنون بابت معرفیش_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
توجه کنید که باید تعریف خود از قانون را مشخص کنیم. آیا قانون مفاهیمی انتزاعی یا توجیهاتی است از آنچه توسط خالق روی می دهد، برای آنکه بتوانیم ارتباط خود را با مخلوقات دیگر بشناسیم و بهبود ببخشیم؟ یا قانون را دلیل اصلی ایجاد و ثبات این نظم میدانیم؟
اگر فرض اول را بگیریم، که خالقی هست
اگر فرض دوم را درست بگیریم. سوال اینجاست که این قانون هوش و توانایی پردازش بسیار دقیق دارد یا خیر. چون نمی توانیم این نظم را به مفهومی مبهم منتسب کنیم که هیچگونه توانایی از خود ندارد و یک انتزاعیست درون مخلوقات. اگر هوش و توانایی درک دارد، پس قانون همان خالق است که ما نامی دیگر بر آن گذاشته ایم و این خالق، علاوه بر خصوصیت خالقیت، دارای خصوصیت پروردگاری یا ربوبیت است که باعث ایجاد و ثبات این نظم می شود. اگر توانایی پردازش ندارد، دیگر توانایی پرورش و ثبات در نظام آفرینش ندارد. توجه کنید که مخلوقات برای وجود خود نیازمند دلیل اند. نه عدم خود. اگر هیچ قوایی آنچه خلق شده است را راهبری نکند، مخلوقات جز عدم چیزی رو به روی خود نخواهند داشت. درحالیکه می بینیم که نظام آفرینش در متعالی ترین روش خود در حرکت است.در نهایت به سوال اول باز می گردیم که امیدوارم به آن پاسخ دهید.
قانون چیست؟