هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s آره خودم تو این یه سال بهش پی بردم که تو مسیر زندگیم تنهام و باید به قول بردیا دکتر خودم باشم و از مسیر لذت ببرم و برم دنبال خوشحالیم که دیگه هیشکی نتونه منو با کسی دیگه مقایسه کنه بگه فلانی کلی برنامه برا زندگیش داره ولی تو هیچ هدفی نداری...
@ABR_DJ
تنها ترین آدما مهربونترین ها هستند. غمگین ترین آدما درخشانترین لبخند رو میزنن. آسیب دیده ترین آدما عاقل ترین هستند. همشون به این دلیله که اونا دلشون نمیخواد بقیه رو همینجوری که خودشون زجر میکشن ببينند که زجر میکشن. -
@Hamid-s آره خودم تو این یه سال بهش پی بردم که تو مسیر زندگیم تنهام و باید به قول بردیا دکتر خودم باشم و از مسیر لذت ببرم و برم دنبال خوشحالیم که دیگه هیشکی نتونه منو با کسی دیگه مقایسه کنه بگه فلانی کلی برنامه برا زندگیش داره ولی تو هیچ هدفی نداری...
-
@BOXING
نگو اینطور
حالا عیب نداره
من بخاطر این پرسیدم ببینم آیدی عوض شده هست یا افراد جدید
من نمیدونم موضوع چیه فقط چون لایک کردی گفتم حتما ار قدیمی هاست دو ماه بود آلخونه نبودم
ولی نمیخوام نصیحت کنم سعی کن تا جایی که میتونی کوتاه بیایی خیلی تاثیر داره حالا تو خشم ها یه راه حل میگم خودم هم از استادم یاد گرفتم تو مدیریت کلاس اینکه فک کنی حکم خشم حبس ابد هست آیا باز عصبانی میشیم
در رابطه با آیدی بوکس هم یاد سریال کرید افتادم که تا آخرش جنگید و نباخت
موفق باشی@Hamid-s
نه اکانت پاک شد متأسفانه ...
چشم حتما اونموقع به این فکر میکنم امیدوارم جواب بده چون روشای زیادی امتحان کردم اونموقع یادم میره ...
ممنونم از راهنماییتون -
MMd_Nobari ول کن، نیاز نیست بحث رو ادامه بدی
@سینا-بیات
من یه شوخی کردم که بحث منحرف بشه پسرم
نه اینکه ادامه بدم
دیگه هم رو من ریپلای نزن مرسی
شبت بخیر -
اگه اشتباه نکنم آقای آفیسر هم باید علی ولیچکی باشه با توجه به سبک پروفایل و نوشته هاش
-
@ABR_DJ
تنها ترین آدما مهربونترین ها هستند. غمگین ترین آدما درخشانترین لبخند رو میزنن. آسیب دیده ترین آدما عاقل ترین هستند. همشون به این دلیله که اونا دلشون نمیخواد بقیه رو همینجوری که خودشون زجر میکشن ببينند که زجر میکشن. -
@Hamid-s
امان از کیبورد اصلاح کن که همش حرف خودشو مینویسه
همون منظورم بود ولیچکی -
@Hamid-s
نه اکانت پاک شد متأسفانه ...
چشم حتما اونموقع به این فکر میکنم امیدوارم جواب بده چون روشای زیادی امتحان کردم اونموقع یادم میره ...
ممنونم از راهنماییتون@BOXING
داش بوکس حرفه ای کار میکنی؟ -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه اشتباه نکنم آقای آفیسر هم باید علی ولیچکی باشه با توجه به سبک پروفایل و نوشته هاش
.
-
@Hamid-s
داش به من مربوط نیست ولی اینو کیبورد هم گردن نمیگیره هیچ..مترجم گوگل هم نمیگیره -
@BOXING
داش بوکس حرفه ای کار میکنی؟MMd_Nobari اره عزیزجان