هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa خب سونیا الان بدجوری گند زدن تو تراز اونایی که مثلا ۱۴۰۰ دیپلم گرفتن من نوعی همه درسا ۱۹ .۱۸.۵ بجز زبان ۱۶ و سلامت ۱۴ چرا ترازم باید بشه زیر ۸ هزار
بازم هعییییی .نه تا الان که مشاورا پرسیدن از سنجش گفته باعث کاهش نمیشه یا زیاد میشه یا همون میمونه
Rahman Aa اشتباه شده براتون بنظرم
-
تا حالا کسی اعتراض زده بعد کم بشه؟ مثل سگ میترسم بیاد پایین
دانش-آموزان-آلاء -
تا حالا کسی اعتراض زده بعد کم بشه؟ مثل سگ میترسم بیاد پایین
دانش-آموزان-آلاءMahdieh te
منم اعتراض زدم مثل چی هم میترسم ولی دیگه زدم به درک هر چی شد شد -
Rahman Aa
خب من معدلم از تو بیشتره یحتمل و بیشترم ترمیم زدم
مخصوصا عمومیام خیلی نمرش خوبه
ولی در کللللل پشت کنکوریارو له نمودننننننن🥲🥲
-
Rahman Aa برای شمارو گفتم. نمره فارسی و زیستتون چند بوده؟
-
Rahman Aa مال من ۱۵۰۰ تا
-
Rahman Aa
خب من معدلم از تو بیشتره یحتمل و بیشترم ترمیم زدم
مخصوصا عمومیام خیلی نمرش خوبه
ولی در کللللل پشت کنکوریارو له نمودننننننن🥲🥲
-
Mahdieh te
منم اعتراض زدم مثل چی هم میترسم ولی دیگه زدم به درک هر چی شد شد@Soniaaa میگن کم نمیشه که.
-
@Soniaaa عمومیا عربی ۱۹.۵ هویت ۱۹ دینی ۱۸.۵ فارسی ۱۸ زبان ۱۶ فک کنم جز زبان باهم یکی هستیم سلام ۱۴ شیمی فیزیک ریاضی ۱۸.۵ زیست ۱۹ آیا زیر ۸ هزار واقعا
Rahman Aa نه مثل مال منه، من ۸۰۰۰ شدم اعتراض کنین
-
Rahman Aa نه مثل مال منه، من ۸۰۰۰ شدم اعتراض کنین
Mahdieh te خب پس میگم که یه گیری توش هست تازه عربی و هویت و دینی و فارسی و سلامت ترمیم شدن این شده
-
Mahdieh te خب پس میگم که یه گیری توش هست تازه عربی و هویت و دینی و فارسی و سلامت ترمیم شدن این شده
Rahman Aa شاید چون اختصاصیا رو ترمیم نکردین، من همه رو ترمیم کردم
-
Rahman Aa اینطوری گفتین ترسیدم حقیقتا
منم اعتراض زدم خدا کنه کم نشه
-
Rahman Aa شاید چون اختصاصیا رو ترمیم نکردین، من همه رو ترمیم کردم
Mahdieh te خب آخه میگن ترمیم هم کنیم میان طبق همون سال که دیپلم گرفتین تراز میدن پس عملا این دلیلش نیست مگر اینکه من ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و تو ۱۴۰۱ هعیی
-
Rahman Aa دقیقا همه بالای ۸۰۰۰ شدن، انگار منم فقط بالای ۷۰۰۰ شدم
-
@Soniaaa عمومیا عربی ۱۹.۵ هویت ۱۹ دینی ۱۸.۵ فارسی ۱۸ زبان ۱۶ فک کنم جز زبان باهم یکی هستیم سلام ۱۴ شیمی فیزیک ریاضی ۱۸.۵ زیست ۱۹ آیا زیر ۸ هزار واقعا
Rahman Aa
شیمی فیزیک ریاضی زبان دینی من بیشترم خب -
Mahdieh te خب آخه میگن ترمیم هم کنیم میان طبق همون سال که دیپلم گرفتین تراز میدن پس عملا این دلیلش نیست مگر اینکه من ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و تو ۱۴۰۱ هعیی
Rahman Aa
همین منم هنوز اینو درک نکردم