هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اولین بار تو انجمن فهمیدم آریانا اسم دخترم هست
آخه یکی از اقواممون اسمش اریاناست و پسره
بعد چند وقت پیش دیدم یه خواننده زن هم اسمش اریاناست یعنی اون تنها موردیه که پسره و اسمش اریاناست که تا الان دیدم -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و اینطوری شد که تصمیم گرفتم برم ته توی اسم آریانا رو دربیارم از ریشه کلمه گرفته تا معانی و اینا
-
بعد چند وقت پیش دیدم یه خواننده زن هم اسمش اریاناست یعنی اون تنها موردیه که پسره و اسمش اریاناست که تا الان دیدمنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد چند وقت پیش دیدم یه خواننده زن هم اسمش اریاناست یعنی اون تنها موردیه که پسره و اسمش اریاناست که تا الان دیدماره هم دختره هم پسر
گرانده؟! -
و اینطوری شد که تصمیم گرفتم برم ته توی اسم آریانا رو دربیارم از ریشه کلمه گرفته تا معانی و اینا
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-a
و متوجه شدم الان تو ثبت احوال فقط آریانا اسم دختر گرفته میشه نه پسر -
@ariana-a
و متوجه شدم الان تو ثبت احوال فقط آریانا اسم دختر گرفته میشه نه پسرنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
و متوجه شدم الان تو ثبت احوال فقط آریانا اسم دختر گرفته میشه نه پسرعع نمیدونستم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرایی که میرید دانشگاه، آمار دخترای کلاستونو به بقیه ترما یا رشته ها ندید
-
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
از دست تو همچین سوژه هایی در نمیره شبی که همه عکس گذاشتن گروه آخرین نفر خودِ زشتت بودی.
بفرست افرینخوشحالم که یادته
خودتم نفرستادی .تو از همه پلشت تری
بفرس بفرسم آفریننوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm
حالا اگه یه روزی تلگرام دیدمت باشه،پلشت. -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قوی ترین حالت آدمم نیاز به بغل داره.
-
پسرایی که میرید دانشگاه، آمار دخترای کلاستونو به بقیه ترما یا رشته ها ندید
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 دخترای کلاس انقد کمن که پسرا چنین ریسکیو نمیکنن
ما ۵۰ نفر دختریم ، ۱۰۰ نفر پسر -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماهیچی از آدما نمیدونیم
کم نه ها
هیچی نمیدونیم. -
0-0ftm
حالا اگه یه روزی تلگرام دیدمت باشه،پلشت.نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ حله پس .پچل
-
Matin Mousavi 1 دخترای کلاس انقد کمن که پسرا چنین ریسکیو نمیکنن
ما ۵۰ نفر دختریم ، ۱۰۰ نفر پسرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچیچک چرا میکنن شما خبر ندارین
-
چیچک چرا میکنن شما خبر ندارین
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
اینکه آره -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش دوستم دانشگاه ما قبول شه ببرمش اتاقمون
دلم براش تنگ شده
چقدر شبیه هم بودیم... -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته میگم دانشگاه ما چون رتبهاش زیاد اکی نبود و امیدوارم حداقل اینجا رو بیاره...
-
Matin Mousavi 1
اینکه آرهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی روزگار
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هنوز دارم فکر میکنم
چطوری یه نفر میتونه با داس بزنه تو صورت یکی دیگه؟ -
من هنوز دارم فکر میکنم
چطوری یه نفر میتونه با داس بزنه تو صورت یکی دیگه؟نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
چه وحشتناک....
شاید موارد مصرف کرده باشه....
یا شاید اینقدر آدم کشته و یا تو این راه ها بوده که دیگه براش عادی شده.....
یاد یکی افتادم... موارد مصرف کرده بود.... افراد رو به شکل حیوون میدید..... که بعدشش....(اتفاق خیلی بدی افتاد
.... قابل گفتن نیست....)