هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@глушение اعتماد به نفس خوبه ولی هرجا که مطمئن شی از خودت همونجا نقطه شکستته،با مخ میخوری زمین
@Violet28 غرور بده اعتماد به نفس خوبه
-
واقعا متاسفم واسه این نویسنده های بیخود کتاب کمک آموزشی
که تازه با این قیافشون به بقیه انتشارات هم دیس میدن
هعي گشتم با كتاب خودم كه چرا اين سوال اين قسمتش نيس نگو به خودش زحمت نداده عبارتي كه تو اين بوده بعد از تغيير كتاب درسي رو حتي حذفش كنه
بعدا ميگفتن كه صبر كنيد چاپ جدید فرق داره داستانهاینو من اون موقع یه جورایی میدونستم دروغ میگن که ادیت اشون خیلی زیاد نیست و فقط چند تا تست بی کیفیت از متن های اضافه شده به کتاب درسی طرح میکنن
ولی اینو گفتم برای بچه های پایه که سال بعد کنکور دارین
اگر کتاب همین چاپ کنکور ما در دسترس هست و تهیه کنید و نه به حرف این استادای آموزشگاه مجازی گوش بدین
و نه به حرف مولفاشون -
@Violet28
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه
از یه جهتی حرفتون درسته به نظرم. یعنی اون آرامش ذهنی از هر چیزی مهم تره.
و این رو هم توجه کنیم که نتیجه استرس توی هر کدوم از این افراد چیه. اینکه میگم طرف بیشتر میخونه، دقیقا به خاطر همین استرس و نگرانیه که بیشتر می خونه. چه بسا برای اون طرفی که تازه شروع کرده همین استرس کمکش کنه. ولی نگرانی منِ نوعی، به خاطر تلاشاییه که یا کامل کردم و نتیجه نداده یا زیر فشار، نتونستم کاملش کنم و از یه سری از افراد عقب افتادم.
به هرحال ایده کلی حرفتون رو قبول دارم.
ولی به قول فرزام نمیشه بهش فکر نکرد -
Reza-H ببینین من کسی بودم که دهم یازدهمشو مثل آدم نخوند،استرس و نگرانیه باعث میشد بخونم ولی اون استرسه همیشه همراهت بود همیشه دیوونت میکرد اصن یچیز مزخرفی بود!
@Violet28
آره. تنظیم هر کدوم از اینا مهم ترین چیزه.
نگرانی نه صفر باشه نه صدامیدوارم بتونم تنظیم نگهش دارم
-
واقعا متاسفم واسه این نویسنده های بیخود کتاب کمک آموزشی
که تازه با این قیافشون به بقیه انتشارات هم دیس میدن
هعي گشتم با كتاب خودم كه چرا اين سوال اين قسمتش نيس نگو به خودش زحمت نداده عبارتي كه تو اين بوده بعد از تغيير كتاب درسي رو حتي حذفش كنه
بعدا ميگفتن كه صبر كنيد چاپ جدید فرق داره داستانهاینو من اون موقع یه جورایی میدونستم دروغ میگن که ادیت اشون خیلی زیاد نیست و فقط چند تا تست بی کیفیت از متن های اضافه شده به کتاب درسی طرح میکنن
ولی اینو گفتم برای بچه های پایه که سال بعد کنکور دارین
اگر کتاب همین چاپ کنکور ما در دسترس هست و تهیه کنید و نه به حرف این استادای آموزشگاه مجازی گوش بدین
و نه به حرف مولفاشون@f-nalist داشتم تدریس استاد موقاری رو میدیدم واسه گیرنده های بویایی و ...
گفتن قبلا تو کتابا بوده اونم غلط
واسه شما اما (مارو نمیگفتن همون بچه هایی که واسشون اول کتابو تدریس کردن) درستش کردن!
بعد ما کتابمون امسال چاپ جدیده باز زدن غلطش کردن...!
الان واقعا باید دنبال پیشرفت بود؟ -
@Violet28
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه
از یه جهتی حرفتون درسته به نظرم. یعنی اون آرامش ذهنی از هر چیزی مهم تره.
و این رو هم توجه کنیم که نتیجه استرس توی هر کدوم از این افراد چیه. اینکه میگم طرف بیشتر میخونه، دقیقا به خاطر همین استرس و نگرانیه که بیشتر می خونه. چه بسا برای اون طرفی که تازه شروع کرده همین استرس کمکش کنه. ولی نگرانی منِ نوعی، به خاطر تلاشاییه که یا کامل کردم و نتیجه نداده یا زیر فشار، نتونستم کاملش کنم و از یه سری از افراد عقب افتادم.
به هرحال ایده کلی حرفتون رو قبول دارم.
ولی به قول فرزام نمیشه بهش فکر نکرد -
@Violet28
شما کنکوری هستین؟
یا دانشجویین؟
اگر دوست دارین بگین البته -
این قسمتا حذف شده؟!! -
انقد دوستامو اذیت کردم که ۱۸سالگیت سال کنکورته مال من سال کنکورم نیست ک سرم اومد
تقصیر خودشون بود اذیت میکردن
حالا شوخی بود همش
-
@Violet28
آها. خیلی هم خوب
امیدوارم موفق باشید -
این قسمتا حذف شده؟!! -
@Violet28
ممنونم -
@Violet28 : آره میدونم در واقع داشتم تاکید می کردم
-
@Violet28 : آره میدونم در واقع داشتم تاکید می کردم