هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey خب فقط ینفر میشناسم که بیاد و اونم صدرصد نمیاد
پس ولش بهتره بشینم خونه بخونمAkito اشکال نداره اونحا دوست پیدا میکنی
من خودم امروز ب خودم اودم دیدم تازه سه هفتس اومدم ولی با نصف بیشتر بچه های کتابخونه دوست شدم :|
بعد اینکه من خودم گوشی اینا نمیبرم.. برا همین روزایی که دوستام نباشم استراحت سخت میشه میدونی.. کار خاصی نمیشه کرد.. ب شرط اینکه جنبه گوشی بردنو ادم داشته باشه (ن مث بعضی بچه های اونجا ک ی سره دارن با گوشی کار میکنن) میتونه تنها بره کتابخونه بعنوان استراحت یکم با گوشیش ور بره -
نه تونستم کارتمو بگیرم نه پیامی برام اومده...
-
@f-nalist سلام نه راستش من اولین امتحانی که قراره برم ریاضی هستش ،گفتم تا اون موقع شاید تونستم کارتمو بگیرم ولی الانم که اکثریت میگن پیام ارسال شده براشون یا کارت گرفتن یکم نگران شدم...
-
@f-nalist سلام نه راستش من اولین امتحانی که قراره برم ریاضی هستش ،گفتم تا اون موقع شاید تونستم کارتمو بگیرم ولی الانم که اکثریت میگن پیام ارسال شده براشون یا کارت گرفتن یکم نگران شدم...
@razie_
سلام
اصلا نگران نباشین
چون برای من هم باز نشدش مدرسه بهمون کارت رو داد و بعضی از همکلاسی هام بهم گفتند که رفتند از آموزش و پرورش گرفتن
اگر دیدین این وضع ادامه پیدا کرد میتونید از اون مرکز کارتو تحویل بگیرین -
@razie_
سلام
اصلا نگران نباشین
چون برای من هم باز نشدش مدرسه بهمون کارت رو داد و بعضی از همکلاسی هام بهم گفتند که رفتند از آموزش و پرورش گرفتن
اگر دیدین این وضع ادامه پیدا کرد میتونید از اون مرکز کارتو تحویل بگیرین@f-nalist اااا که اینطور خیلی ممنون بله درسته همین کارو میکنم
.
-
مثلا من چجوریم.. یکی دو هفته خونه صبحانه میخوردم ناهارو میبردم اونجا.. تا 1 میخوندم بعد با دوستام میرفتیم تو حیاط (کتابخونمون تو پارکه) مینشستیم ناهار میخوردیم
بعد دوباره تا حدودا 4 و نیم درس میخوندم باز میرفتیم حیاط نیم ساعت یه ساعت میموندیم باز میومدیم بالا تا اخر.. (البته دوستام تا 7 میموندن من خسته میشدم 6 برمیگشتم خونه)
الان یه مدته 10 و نیم 11 خونه زودتر ناهار میخورم میرم اونجا فقط یه پارت استارحت میکنم باز حالا 6 7 برمیگردم
AkitoMichael Vey اوه... کتابخونه تو پارک خیلییی خوبه اگه برا ماهم اینجوری بود من با کله میرفتم
اونی که کنار ماست از دور شبیه زندانه -
Akito اشکال نداره اونحا دوست پیدا میکنی
من خودم امروز ب خودم اودم دیدم تازه سه هفتس اومدم ولی با نصف بیشتر بچه های کتابخونه دوست شدم :|
بعد اینکه من خودم گوشی اینا نمیبرم.. برا همین روزایی که دوستام نباشم استراحت سخت میشه میدونی.. کار خاصی نمیشه کرد.. ب شرط اینکه جنبه گوشی بردنو ادم داشته باشه (ن مث بعضی بچه های اونجا ک ی سره دارن با گوشی کار میکنن) میتونه تنها بره کتابخونه بعنوان استراحت یکم با گوشیش ور برهMichael Vey نگا به خودتون نکنید انقدر راحت دوست و رفیق پیدا میکنین، من بعد از ۷ سال فقط یه دوست صمیمی دارم، و گویا ایشون تا الان تنها دوستمه
-
@f-nalist اااا که اینطور خیلی ممنون بله درسته همین کارو میکنم
.
-
Michael Vey اوه... کتابخونه تو پارک خیلییی خوبه اگه برا ماهم اینجوری بود من با کله میرفتم
اونی که کنار ماست از دور شبیه زندانهAkito
ما دو سه تا کتابخونه داریم قائمشهر تا جایی ک میدونم.. دو تاشون تو پارکه.. اونیکی نمیدونم کجاست -
Akito
ما دو سه تا کتابخونه داریم قائمشهر تا جایی ک میدونم.. دو تاشون تو پارکه.. اونیکی نمیدونم کجاستMichael Vey برا ما از یه طرف کنار دبیرستان دخترونه است از اون طرفم بسیج و مسجد
رسما کتابخونه خواهرانه(البته خودم نرفتم تاحالا)
-
ولی متاسفانه تو هردوتا پارک... ادمای لاشی زیاد پیدا میشن
نمونش همین کتابخونه ای ک نزدیک خونمونه میرم یبار از پله ها ک اومدم پایین دیدم دخترا اکیپی نشستن دارن سیگار میکشن... اره خلاصه برای اولین بار بصورت زنده سیگار کشیدن دخترا رو دیدم :|
و اونیکی پارک خیلی بدترم هست.. خیلی خیلی بدتر... -
Michael Vey برا ما از یه طرف کنار دبیرستان دخترونه است از اون طرفم بسیج و مسجد
رسما کتابخونه خواهرانه(البته خودم نرفتم تاحالا)
Akito
مسیر این کتابخونه هم دو سه تا مدرسه هست.. امروز دیدم پسر بچه های راهنمایی از مدرسه تعطیل شدن با اون لباس فرمشون دور هم نشسته بودن سیگار میکشیدن.. بابا خدا وکیلی این سیگار چیه ک انقدر طرفدار داره.. خب الان گانگ شدین؟ تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود. -
Akito
مسیر این کتابخونه هم دو سه تا مدرسه هست.. امروز دیدم پسر بچه های راهنمایی از مدرسه تعطیل شدن با اون لباس فرمشون دور هم نشسته بودن سیگار میکشیدن.. بابا خدا وکیلی این سیگار چیه ک انقدر طرفدار داره.. خب الان گانگ شدین؟ تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود.Michael Vey چقدر اون دور و ورا سیگاره...
البته یکی دوبار تو خود مدرسه ماهم بعضیا یواشکی سیگار آورده بودن(که مدیر فهمید و به چو.خ الهی رفتن)
والا من که گفتم خودم پسرم نمیفهمم تو سر اینا چی میگذره -
Michael Vey خب فقط ینفر میشناسم که بیاد و اونم صدرصد نمیاد
پس ولش بهتره بشینم خونه بخونم -
انقده دلم میخواست بزنم پس کله همشون
هعی ب کجا میریم ما -
ولی کتابخونه واقعا خیلی خوبه
اون ادمای بی فرهنگشو فاکتور بگیریم (هر کتابخونه ایم پیدا نمیشن..)
واقعا عالیه -
ولی کتابخونه واقعا خیلی خوبه
اون ادمای بی فرهنگشو فاکتور بگیریم (هر کتابخونه ایم پیدا نمیشن..)
واقعا عالیهMichael Vey خیلی دوست دارم وقتی رفتم دانشگاه کلاااا تو کتابخونهش آوار شم
البته ایشالا که جای خوب قبول شیم کتابخونه خوب داشته یاشه -
ولی من باید رو خودم کار کنم.. خیر سرم مثلا من حکم سونبه رو دارم اونجا نسبت به خیلیا
پس خجالت نداره ک.. ی هیس محکم باید بر دهان اونا زد