هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib خوب بگو بشین بچه
-
@yasin-sheibak اوه خوبه اطلاعاتت زیاد در این زمینه من فقط اینجوری از ورداوارکرفت بلدم چون پلی دادم یک زمامی خخ
-
@yasin-sheibak اخ بیای دانشگاهی ک من هستم ببین چی غذاهایی برات درست کنم .
-
مجتبی ازاد یا بازی اکسی اینفینتی که باید سه تا موجود بخری پرورش بدی بعد باهاشون مبارزه کنی که اگر ببری بهت توکن مربوط به بازی رو میده
هر موجود ارزونش 120 دلار ایناس -
@yasin-sheibak من بهار ک میرم سر رمه تو قوم و بیابون تنها م مجبورم برم سر وقت یاد گیری اشپزی . سگا اونجا پیتزا میخورن خخخ
-
@yasin-sheibak ها اینو دیدم
-
مجتبی ازاد ایشاالله قسمت شد میام
-
مجتبی ازاد اره بازی های زمینه متاورس خیلی رو دور امده الان توکن های متاورسی رشد زیادی داشتن و رو بلند مدت میشه روش سرمایه گذاری کرد روشون اگه کسی هولدر باشه
-
@yasin-sheibak اره بابا الان بزنی سه سال بعد چندین برابر شده
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
بلد نیستم اصلا
من کارایی که مربوط به اقایون هستن رو اصولا بهتر انجام میدم
ولی کارای زنونه و اینارو نه خیلی
بعد غذاهای محلی اینجارو فقط بلدم درست کنم
کباب زدنم بلدم حوصلم نمیگیره
از یه جا نشستن و اروم بودن بدم میاد
مثلا هم اکنون که دارم با شما صحبت میکنم خواهرم داره از سر و کولم بالا میره -
مجتبی ازاد اره الان خیلی از توکن های بازی ها طی چند ماه سود کلانی دادن فقط شناسایی این توکن ها سخته
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib شیطونه چقدر ابجیت ریحانه!
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
اونم گوش داد
اینجوری میگم میخنده -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@yasin-sheibak یکم نمودار خوان خوبی باشی راحت میشه خیلی چیزای پنهان برات رو میشه
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
به خودم رفته
خواهرش که از دیوار خونه مردم بالا میره
چه انتظاری داری از این بچه؟
اصلا خاله بازی و اینا به ما نیومده
میگه بیا کشتی بگیریم
شمشیر بازی کنیم -
مجتبی ازادreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@yasin-sheibak میگم انیمه نگاه میکنی ؟
-
مجتبی ازاد تحلیل تکنیکال خیلی مهمه درست ولی فاندمتال اون توکن یا ارز هم مهمه
تو از رویه فاندمتال فرض مثال بیتکوین میتونی جدیدترین اخبار رو داشته باشی یا از روی توییت بزرگای بازار
مثلا ایلان ماسک توییت میزد که دوج اینده روشن داره یهو پامپ میکرد دوج یا شیبا یهو تو 24 روز 1000 درصد سود داد! -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib روحیه جنگنده دارید جفتتون مشکل از جایه دیگس
183841/1000113