هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
من همش چیزای بچگانه تو ذهنمه، بگو چی بود -
@roghayeh-eftekhari :/ببخشید چبه
ببخشید نداره که -
Infinitie. A مثلا چی
واقعا نمیگمش چون هربار از گفتنش بیشتر از نگفتنش پشیمون شدم -
Infinitie. Areplied to Infinitie. A on ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A اوووو اگه بگم چه چیزای بچگانه ایی تو ذهنمه، از خنده ریسه میری
-
روی حس کنجکاویم باید کار کنم
یکی این یکیم اعصابم حل شه
تمام مشکلات زندگی من حل میشه:/ -
@roghayeh-eftekhari همونطور که تو خجالت میکشی بگیش، منم خجالت میکشم
در حالیکه یه بحث خیلی ساده رو تو ذهن خودم سالها کش دادم -
Sachlireplied to Infinitie. A on ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده
Infinitie. A نه من خجالت نمیکشم
عادیه برام و میدونم هرکی جام بود ناراحت میشد و همین برداشت اشتباهو در لحظه اول داشت
نمیدونم من برام واقعا هیچ چیز مسخره نیست دوست داشتی بگو نخواستیم بگی واقعا اصرار نمیکنم که تو رودروایسی قرار بگیری
همیشه سعی کردم اونقدر برات یه دوست باشم که خب بهم بگی و اگر صلاح میبینی من توان کمک کردن بهت (اصلا این به این معنی نیست که من تو ذهن تو کوچیکم یا هرچی) نگو و اگر میدونی صلاحه بگی گفتم من همیشه هستم
آدم میتونه سالها ذهنش درگیر این باشه که مورچه ای که از جلوش رد شد خونش کجاست؟؟
و واقعا این مسخره نیست
اینکه عقاید رفتارها و فکرهای همو درک کنیم به نظرم بیشترین پیشرفت تو زندگی هرکس میتونه باشه:) -
@roghayeh-eftekhari الان نفهمیدم
خیلی ممنون -
نمیدونم باید تشکر میکردم؟
گیج شدم -
خودتو عادی جلوه بده، وانمود کن، فهمیدی که چی نوشته
-
تا ۶ خط اولو فهمیدم
۵ خط اخرم فهمیدم -
باقیشو گیج زدم
-
Infinitie. A نه من خجالت نمیکشم
عادیه برام و میدونم هرکی جام بود ناراحت میشد و همین برداشت اشتباهو در لحظه اول داشت و خب بعدش اصلاحش کردمنمیدونم من واقعا هیچ چیز از نظرم مسخره نیست دوست داشتی بگو و با من مطرحش کن ، نخواستیم بگی واقعا اصرار نمیکنم که تو رودروایسی قرار بگیری و خلاف خواسته دلت عمل کنی
همیشه سعی کردم اونقدر برات یه دوست باشم که خب بهم بگی و اگر صلاح نمیبینی که به من بگی واقعا نیازی نیست بگی (اصلا این به این معنی نیست که من تو ذهن تو کوچیکم یا هرچی)
اگر میدونی صلاحه بگی گفتم من همیشه هستمآدم میتونه سالها ذهنش درگیر این باشه که مورچه ای که از جلوش رد شد خونهاش کجاست؟؟
و واقعا این مسخره نیست
اینکه عقاید رفتارها و فکرهای همو درک کنیم به نظرم بیشترین پیشرفت تو زندگی هرکس میتونه باشه:)Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari الان نفهمیدم
خیلی ممنون -
یه جمله بندی بلد نیست:|
بخاطر جمله بندی منه عادیه راحت باش:| -
@roghayeh-eftekhari
آهاااا
خب فکر کنم بازم باید بگم خیلی ممنون
و اینکه
دلیل اینکه یه سری چیزارو من نمیگم، بیشتر بخاطر اینه که روم نمیشه
یعنی چیزه
چیز:/
نه اینکه بخاطر این باشه که من خدایی نکرده شمارو دوست خودم فرض نکنم یا بازم خدایی نکرده شمارو کوچیک به حساب بیارم
غلط بکنم من:/ -
Infinitie. A خواهش میکنم مگه چی ممنون داشت؟
خب درکت میکنم ولی بگو اگه نیاز به گفتنش داری بگو
باز که برداشت خودت رو کردی من همچین فکری نکردم -
ولی استیکر از گل رز خوشگل تر
-
@roghayeh-eftekhari نمیدونم
چشم حتماا
آها بله -
نه نیست
-
هست
205601/1000113