هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
بزار اینو دقیق بپرسم
در حال پخشا
یا اونایی که اومد بودن و تو مینشستی پشت هم میدیدی؟سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
درگیر دو جور حواشی نمی شدم ۱.اخبار و اینجور چیزا ۲.حواشی که تو مدرسه پیش میومد چون این دومی واقعا اعصابم رو بهم می ریخت درحالی که چندان ربطی به من نداشت و تو زندگی منم تاثیری نداشت اگه سال بعد مدرسه میری حواست به این خیلی باشه که درگیر ماجرا هایی ک بین دوستات پیش میاد نشو هر جمعی هم دیدی راجع به اخبار و اینا خیلی صحبت می کنن یا حتی راجع به همین کنکور و چیزای دیگه انرژی منفی میدن، خیلی سریع ازشون فرار کن:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:)خیلی ممنونم ازت
-
ماریان جهان یه تیکه از زخم غروبه
-
کلی کار دارم ولی حوصلم سر رفته....
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من..=)
-
هنوزم با یه طناب و تاب میشه آویزون شد از ستاره ها
-
ته این هوس مریض میشه یه نفس عمیق
-
Narges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
درگیر دو جور حواشی نمی شدم ۱.اخبار و اینجور چیزا ۲.حواشی که تو مدرسه پیش میومد چون این دومی واقعا اعصابم رو بهم می ریخت درحالی که چندان ربطی به من نداشت و تو زندگی منم تاثیری نداشت اگه سال بعد مدرسه میری حواست به این خیلی باشه که درگیر ماجرا هایی ک بین دوستات پیش میاد نشو هر جمعی هم دیدی راجع به اخبار و اینا خیلی صحبت می کنن یا حتی راجع به همین کنکور و چیزای دیگه انرژی منفی میدن، خیلی سریع ازشون فرار کن:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat نه
سرکلاسای بدرد بخور رفتم
ببین ما ریاضی و فیزیک و شیمیمون بدرد نمیخورد
عربی و فارسی و زبانمون بدرد میخورد
دینی زورکی میکشوندمون
زیستمون خوب بود ولی چون خونده بودم نرفتم
مدرسه هم به دوازدهمیا گیر نمیداد -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوازدهمی ها، شما مدرسه میرفتید در طول دوازدهم؟
موقع ما کرونا بود
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 عجب، توی نسخه وب هست، شاید اپ نداره
وبم
-
@Comrade_Bayat من چون میدونستم خونه باشم نمیخونم میرفتم
-
-
تقاص چیو میگیری که تا اینجا کشوندیمون؟!
کجای راهو کج رفتیم که تا اینجا رسوندیمون؟!
پست 27261 از 1000113