هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خاک برسرتون من نبودم چیکارکردین
-
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
کتاب هامون سبطی رو که میخونم اره. غیر از اون خیلی سر و کاری با شعر ندارم فعلا
ولی در کل اره
یه هرازگاهی به یه تک بیت یا دوبیتی میخورم واقعا باهاش حال میکنم کنارش یه nice میذارم
شما توی زمان ادبیاتتون زبان مادریتون را از روی کتابای استاد سبطی(اونم استاد سبطی که اینقدر روی پاس داشتن زبان فارسی تاکید میکنند) شعر فارسی میخونید و وقتی اون شعر روحتونو جلا میده مینویسید nice ؟
حالا نگید(که اگر هم بگید برام مهم نیست!) این دختره چه گیری داده به ادبیات و یه پستی که من دیشب گذاشتم:/ همین اولش بگم گیر ندادم فقط حرف هاتون و حس و حالتون خیلی شبیه پاییز سال ۹۹ من هست یا سال ۹۸
منم دقیقا وقتی ادبیات میخوندم برام سخت و تلخ بود چون نمیفهمیدمش وقتی قرابت میزدم دقیقا همون حرفی که شما زدید کلا من یه مفهوم دیگه کل دنیا یه مفهوم دیگه(حتی مفهومی که من برداشت کرده بودم گاها عکس هم بود)
ولی اگه یه چیزی به نظر ما تلخه یا زشته قرار نیست واقعا اونطور باشه چون فقط ما زیباییش را ندیدیم یا نتونستیم شیرینیش را بچشیم دلیل بر تلخ بودنش نیست!
۳ ماه دیگه کنکوره شما این مدتو هرجوری که هست میگذرونید و ان شاء الله که شیرین بگذره چون یه بخشی از عمرتونه ولی بعد از کنکور به عنوان یه هم انجمنی یا دوست الایی بهتون پیشنهاد میکنم یبار برید یه غزل از سعدی یا حافظ را کامل بخونید و سعی کنید درکش کنید یبار بخونید دوبار یا چندبار ولی تا وقتی نفهمیدیدش دست برندارید و وقتی تماما درکش کردید دوباره یبار دیگه بخونید همون غزل و بعد ببینید شیرینیش را احساس میکنید یا نه ؟
امیدوارم شما هم به اون لذت از ادبیات فارسی برسید@mitra-ism-rahmani
ندیده بودم. و اینکه اره ، بعد از کنکورم حتما میخواستم برم دیوان حافظ و گلستان سعدی رو بخونم بفهمم چی میگن
و اینکه اره. مینویسم nice.
-
بذارین نفرت تا عمق قلبتون فره بره. دربر بگیره شمارو. از شما در برابر ناراحتی مقاومت میکنه. تنفر یه مترادف دیگه از قدرت هست. از روحتون محافظت میکنه
-
@mitra-ism-rahmani
ندیده بودم. و اینکه اره ، بعد از کنکورم حتما میخواستم برم دیوان حافظ و گلستان سعدی رو بخونم بفهمم چی میگن
و اینکه اره. مینویسم nice.
amirmohammad shakeri خوبه:)
هومم هرجور راحتید ولی بجای نایس خیلی چیزای دیگه هم میتونید بنویسید که به زبان خودتون باشه... -
بچه ها راستی
کسایی که امسال کنکور میدن و قبول میشن(ان شاء الله همگی قبول بشید)
نريد پشت سرتون رو هم نگاه نکنیدا
-
amirmohammad shakeri خوبه:)
هومم هرجور راحتید ولی بجای نایس خیلی چیزای دیگه هم میتونید بنویسید که به زبان خودتون باشه...@mitra-ism-rahmani
ادما فرق دارن. نگاه من و شما به زبان انگلیسی فرق داره
-
@mitra-ism-rahmani
ادما فرق دارن. نگاه من و شما به زبان انگلیسی فرق داره
amirmohammad shakeri
میدونم برا همین گفتم هرجور راحتید و خودتون میدونید ... -
بذارین نفرت تا عمق قلبتون فره بره. دربر بگیره شمارو. از شما در برابر ناراحتی مقاومت میکنه. تنفر یه مترادف دیگه از قدرت هست. از روحتون محافظت میکنه
amirmohammad shakeri
اره
بره تا جایی که خود ادمو نابود بکنه -
@mitra-ism-rahmani
آره میدونستم
ولی خب سخت نگیر -
ز کوی یار میآید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی
به صحرا رو که از دامن غبار غم بیفشانی
به گلزار آی کز بلبل غزل گفتن بیاموزی
-
amirmohammad shakeri
اره
بره تا جایی که خود ادمو نابود بکنه -
amirmohammad shakeri اینو موافقم
-
بچه ها راستی
کسایی که امسال کنکور میدن و قبول میشن(ان شاء الله همگی قبول بشید)
نريد پشت سرتون رو هم نگاه نکنیدا
Narges Azadmanesh ن بابا هستیم خدمتتون
-
amirmohammad shakeri
بعضی چیزارو باید تا تهش بری -
.......