هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
دیگه وقتی مثه خر ترکیبی میچینی، مثه خرم گل میخوریم🚶
@danial-hosseiny عهههه بالاخره پیداش شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حدس بزن چنتا میخورین ؟ -
@First :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli جبهت چیه ؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@parisa-khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

@parisa-khanyساااقبیی وااآیییی 🥺🥺🥲🫂💗
🥲😍💕🫂
-
@danial-hosseiny عهههه بالاخره پیداش شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حدس بزن چنتا میخورین ؟@First
واللا با این ترکیب چیدنش. با بازیکن فروختناشون. واللا نمیدونم😂🤦🏻♂️
والورده نوکه. به مولا ما پی اس هم بازی میکنیم دیگه اینقدر تخیلی ترکیب نمیچینیم😂😂 -
«مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ»
که پروردگار تو را رها نکرده ✨ -
sina bigdeli جبهت چیه ؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@First دشمن ِ دشمن من دوست منه :face_with_tears_of_joy:
پاریس -
چهارتا شد
-
حس میکنم به حرمت آلمان برزیل هفت یک بشه بازی.
-
@First
واللا با این ترکیب چیدنش. با بازیکن فروختناشون. واللا نمیدونم😂🤦🏻♂️
والورده نوکه. به مولا ما پی اس هم بازی میکنیم دیگه اینقدر تخیلی ترکیب نمیچینیم😂😂@danial-hosseiny آره دااش بهونه زیاده :face_with_tears_of_joy:
پاریسو که زد سوپر تیم بود، الان پیشی شده؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@First دشمن ِ دشمن من دوست منه :face_with_tears_of_joy:
پاریسsina bigdeli تو یه جبهه نیستیم ولی جبهه هامون کنار همه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
sina bigdeli تو یه جبهه نیستیم ولی جبهه هامون کنار همه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@First :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مهم هدفه
-
الان امیر میاد میگه حوصله نداشتم بازیو ندیدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi -
هوممم
-
@danial-hosseiny آره دااش بهونه زیاده :face_with_tears_of_joy:
پاریسو که زد سوپر تیم بود، الان پیشی شده؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@First
کوری هم میخونی، درست بخون. من کِی حرف از سوپر تیم زدم؟ 🚶 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@First
کوری هم میخونی، درست بخون. من کِی حرف از سوپر تیم زدم؟ 🚶@danial-hosseiny تورو نمیدونم داش دایی و جعفری میگفتن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: