هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 وقتی جنا میان یکجا هوا سرد میشه کلا روح ها
می خوام یک کار کنم شب خوابتون نبرهarthur morgan بس کننننن
بسسسس کننننن -
@Mr-Wick خیلیا این درخواست رو داشتن
ولی نمیشه
میتونید تودلی و تاپیک های غیردرسی رو روی حالت نادیده گرفتن بذارید -
arthur morgan بس کننننن
بسسسس کننننن -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا جن رو ول کنید
صلوات بفرستید//:هانیمممم محححلللیییمممم اجازه؟
یه سئوال فنی دارم
@Mr-Wick
معلمیم من دوردوم؟من نبودم؟ -
اول بگم که جن ها دو دسته ان شیعه و کافر
اونا سنی و این چیزا ندارن ؛ اینایی که میگم برگرفته از قران و احادیث هستن از خودم درنیاوردم
سن جنها به ۲۰۰۰ سال و حتی بیشترهم میرسه
به خاطر همین جن هایی که تو واقعه غدیر بودن و ایمان اوردن تک و توک هستن و سران قبیله خودشون هستن اوناهم مثل ما ادما نامه اعمال دارن واسه امام حسین ع عزاداری میکنن یه گروهیی از جن هاهم کافر شدن اونا سمت شیطان هستن و برای شیطان کار میکنن و مثل شیطان نفس انسان رو وسوسه میکنن
کتاب شنود رو اگر خونده باشید یک خاطره بعداز مرگ هست فردی که بهوش اومد همون اول به دکتر گفت که اسم تو اینه فامیلیت اینه متولد فلان سالی
به پرستار گفت که...
ابن حقیقت ها رو که گفت خب واسه دکترا و پرستارا خیلی عجیب بود و فهمیدن بله دنیای بعد مرگ رو تجربه کرده
این اقای میگفت که من تو اون زمان که مردم اولش تمام زندگیمو دیدم تو یه قستمش دیدم که وقتی همسرم بیمارستان بود(خانومش سرطان خون داشت) بهم زنگ زدن حالش وخیم شده بچه هام خونه بودن(یه دختر و یه پسر که ۴ تا ۶ سال بودن)
میگفت خیلی عجله داشتم بچه هارو خونه گذاشتم رفتم
اونجا دیدم که جنهای مسلمون حواسشون به بچه های ما بود و میخواستن در یخچال رو باز کنن یا گاز رو دست بزنن یا برن بیرون ولی اونا نزاشتن
ولی تو کتاب انسوی مرگ خاطره اقای مهندس میبینیم که یه جن بعداز بازگشت اقای مهندس به این دنیا (یعنی وقتز زنده شد و به حالت عادی زندگی برگشت) اومد و گولش زد
بهش گفت که من یه جن مسلمون هستم تو نماز بخون من بهت اقتدا میکنم بعد بهش گفت که برو اینو به اون برسون این کار رو کن اون کار رو کن
یکی از کارایی که گفت بکن این بود که بهش گفت دخترداییت با یه مرد متاهل در ارتباطه و باعث بهم ریختن زندگی اونا شده برو و به برادراش و پدرش بگو
این میره بگه
ولی همون لحظه که میخواد بگه نمیتونه
تودلش میگه خدا که ابروی بنده هاشو حفظ میکنه بخشنده است من دارم چیکارمبکنم
میره با یه روحانی حرف میزنه بهش میگه که جنهای مسلمون خودشونو به ادما نشون نمیدن اون جن قطعا کافره
و داستان اینجاست که این اقای مهندس وقتی به حرفای جن گوش میکرد توسط جن دارای قدرت شده بود
مثلا به شیشه تلوزیون زل میزد و اونو میشکست با چشماش و از این کارا.این مهندس تصمیم میگیره به حرف جنها گوش نده -
maryam111 خیلی سعی کردم بذارم و گذاشتمش
مجددا اومدم یه نفس دم بگیرم حبس سه کام رفتم و موندکار شدم
@Mr-Wick حالا امشبم من اومدم
جذابیتم اجازه نمیده بری -
@Mr-Wick خیلیا این درخواست رو داشتن
ولی نمیشه
میتونید تودلی و تاپیک های غیردرسی رو روی حالت نادیده گرفتن بذاریدmaryam111
منم دلم نمیاد رو نادیده گرفتن بزارم آخه
️
-
arthur morgan
با گودرت ادامه بده راهت درسته
-
مجتبی ازاد چاغو نزار جیب ادم خشم میاد سرش کارای احمقانه می کنه
اینم ی تجربه از من ب تsina bigdeli داداش شما قران و همه چیز مقدسی بزاری میاد میزنتت ولی چاقو رو نه میترسه . چاقو یا بیل سرش . کشاورزا رو ببینی سر بیل رو تیز میکنن یکی از دلیل هاش همینه
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
منم دلم نمیاد رو نادیده گرفتن بزارم آخه
️
ای بابا
با جذابیتم دارم کار دستتون میدم
-
HANIYE bh بریم دا
-
@سمیه-صادقلو سن منیم استادیمسان
🤌