هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh نمیخولن نجلان نباس
اقای بیگدلی میخواد منو بندازه جلو جنا خودش در بره
-
اول بگم که جن ها دو دسته ان شیعه و کافر
اونا سنی و این چیزا ندارن ؛ اینایی که میگم برگرفته از قران و احادیث هستن از خودم درنیاوردم
سن جنها به ۲۰۰۰ سال و حتی بیشترهم میرسه
به خاطر همین جن هایی که تو واقعه غدیر بودن و ایمان اوردن تک و توک هستن و سران قبیله خودشون هستن اوناهم مثل ما ادما نامه اعمال دارن واسه امام حسین ع عزاداری میکنن یه گروهیی از جن هاهم کافر شدن اونا سمت شیطان هستن و برای شیطان کار میکنن و مثل شیطان نفس انسان رو وسوسه میکنن
کتاب شنود رو اگر خونده باشید یک خاطره بعداز مرگ هست فردی که بهوش اومد همون اول به دکتر گفت که اسم تو اینه فامیلیت اینه متولد فلان سالی
به پرستار گفت که...
ابن حقیقت ها رو که گفت خب واسه دکترا و پرستارا خیلی عجیب بود و فهمیدن بله دنیای بعد مرگ رو تجربه کرده
این اقای میگفت که من تو اون زمان که مردم اولش تمام زندگیمو دیدم تو یه قستمش دیدم که وقتی همسرم بیمارستان بود(خانومش سرطان خون داشت) بهم زنگ زدن حالش وخیم شده بچه هام خونه بودن(یه دختر و یه پسر که ۴ تا ۶ سال بودن)
میگفت خیلی عجله داشتم بچه هارو خونه گذاشتم رفتم
اونجا دیدم که جنهای مسلمون حواسشون به بچه های ما بود و میخواستن در یخچال رو باز کنن یا گاز رو دست بزنن یا برن بیرون ولی اونا نزاشتن
ولی تو کتاب انسوی مرگ خاطره اقای مهندس میبینیم که یه جن بعداز بازگشت اقای مهندس به این دنیا (یعنی وقتز زنده شد و به حالت عادی زندگی برگشت) اومد و گولش زد
بهش گفت که من یه جن مسلمون هستم تو نماز بخون من بهت اقتدا میکنم بعد بهش گفت که برو اینو به اون برسون این کار رو کن اون کار رو کن
یکی از کارایی که گفت بکن این بود که بهش گفت دخترداییت با یه مرد متاهل در ارتباطه و باعث بهم ریختن زندگی اونا شده برو و به برادراش و پدرش بگو
این میره بگه
ولی همون لحظه که میخواد بگه نمیتونه
تودلش میگه خدا که ابروی بنده هاشو حفظ میکنه بخشنده است من دارم چیکارمبکنم
میره با یه روحانی حرف میزنه بهش میگه که جنهای مسلمون خودشونو به ادما نشون نمیدن اون جن قطعا کافره
و داستان اینجاست که این اقای مهندس وقتی به حرفای جن گوش میکرد توسط جن دارای قدرت شده بود
مثلا به شیشه تلوزیون زل میزد و اونو میشکست با چشماش و از این کارا.این مهندس تصمیم میگیره به حرف جنها گوش ندهGharibe Gomnam
معلمم میگه که کسی که با جنها درارتباطه وقتی میخواد قطع ارتباط کنه به این راحتیا نمیتونه فرار کنه احضار جن هم(قطعا جن های کافر میان) خیلی راحته خییییلی
و خب جنها این اقا مهندس رو خیلی اذیت میکردن خیییلی ظرفای خونشو میشکستن کتکشون میزدن تا اینکه ایشون از یه حاج اقای خیلی بزرگ کمک میگیره و ایشون بهشون دعایی که تو کتابای معتبر احادیث بوده میدن
اما خاطره ای که میخواستم تعریف کنم -
arthur morgan بس کننننن
بسسسس کنننننmaryam111 خواهرم گوش نکن وضعت بدتر میشه به اینا نیست . ولی خب بیمارستان لقمان یکی از عمه هام سر پرستاره میگه چندین بار دیده شده تو بخش های بستری کردن و اینا . اونجاها فقط شبا مواظب باش دیدی شانس خیلی خوبیت گرفت و ...
-
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh نمیخولن نجلان نباس
اقای بیگدلی میخواد منو بندازه جلو جنا خودش در بره
-
@Zahra-Zahraii میدونم کرم بود ریختم
-
@Mr-Wick چرا نیاد؟
خیلی ملعون ب نظر میرسه -
@Mr-Wick والا سینا و این حرفا
-
@Alzahra-Daftar دو نوع داره که اسماش صحیح نیست اینجا بگم
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
منم دلم نمیاد رو نادیده گرفتن بزارم آخه
️
ای بابا
با جذابیتم دارم کار دستتون میدم
maryam111
نکشیمون جذاااب
️
-
sina bigdeli داداش شما قران و همه چیز مقدسی بزاری میاد میزنتت ولی چاقو رو نه میترسه . چاقو یا بیل سرش . کشاورزا رو ببینی سر بیل رو تیز میکنن یکی از دلیل هاش همینه
مجتبی ازاد از ب ت نصیحت باز دعوا و این داستانا اخرش شره اولشم شره
-
ولی جدن
من یبار دوس دارم با شمو کاغذ اینا امتحان کنم ببینم جن میاد -
@Mr-Wick
تشکر لر -
@Mr-Wick ای ولی من انقدری دوستم یک دختر معصوم و بیگناه رو بندازم جلو و برم یک گوشه بشینم و زجه و التماس کردناش رو ببینم . اصلا جیگرم یخ میکنه
-
عاشق