هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam یا مثلا می تونید توی خونه قایم بشید اون که میاد کسی که نیست بعد یک دفعه ای بپرید بیرون با کیک و کادو
arthur morgan
این تکراریه انجامش دادیم -
arthur morgan
خب بحث اینجاست که دوستان میگن حتما باید تو خونه باشهGharibe Gomnam تو خونه هم میشه بیرون هم میشه یک فکر بکر من و دوستم این کار را انجام دادیم تولد دوستمون بود کیک گرفتیم با کادو رفتیم در خونشون بعد دوستم یک دستش بود منم برف شادی در را که باز کرد من با برف شادی زدم سفیدش کردم خیلی غافلگیر شد این هم فکر خوبیه
-
Gharibe Gomnam تو خونه هم میشه بیرون هم میشه یک فکر بکر من و دوستم این کار را انجام دادیم تولد دوستمون بود کیک گرفتیم با کادو رفتیم در خونشون بعد دوستم یک دستش بود منم برف شادی در را که باز کرد من با برف شادی زدم سفیدش کردم خیلی غافلگیر شد این هم فکر خوبیه
arthur morgan
اره
ولی من اب ریختن رو خیلی دوست دارم -
arthur morgan
این تکراریه انجامش دادیمGharibe Gomnam یک راه دیگه ای هم هست مثلا برید کیک بردارید وقتی که در را باز کرد جلوش باشید و تبریک بگید و اینا و با برف شادی و از اون بمبا شادی
-
arthur morgan
این تکراریه انجامش دادیمGharibe Gomnam مثل بچه ادم برید بگین فلان ساعت بیا اینجا تولدت هست کیک و کادو گرفتیم . تمام :| این کارا لازم نیست بمولا
-
arthur morgan
اره
ولی من اب ریختن رو خیلی دوست دارمGharibe Gomnam
اینطور که بدبخت سرما می خوره
-
Gharibe Gomnam یک راه دیگه ای هم هست مثلا برید کیک بردارید وقتی که در را باز کرد جلوش باشید و تبریک بگید و اینا و با برف شادی و از اون بمبا شادی
arthur morgan
اتفاقا این بمب ایده ام بود
تو لیست ایده هاست -
یک سطل اب جوش
-
arthur morgan
اتفاقا این بمب ایده ام بود
تو لیست ایده هاستGharibe Gomnam اره خوبه منم سر اون تولد دوتاش را ترکوندم ولی اخرش با دست جمع کردیم دونه به دونه
یک راه دیگه ای هم هست وقتی اومد تو یک نفر یکی ملافه بندازه سرش بعد با سطل اب بریزید سرش و بعد که قشنگ اب کشیده شد برف شادی بزنید سفیدش کنید و بعد بمب شادی و اخر سرهم کیکا بیارید -
یک سطل اب یخ
-
Gharibe Gomnam اره خوبه منم سر اون تولد دوتاش را ترکوندم ولی اخرش با دست جمع کردیم دونه به دونه
یک راه دیگه ای هم هست وقتی اومد تو یک نفر یکی ملافه بندازه سرش بعد با سطل اب بریزید سرش و بعد که قشنگ اب کشیده شد برف شادی بزنید سفیدش کنید و بعد بمب شادی و اخر سرهم کیکا بیاریدarthur morgan
اره خونه رو خیس کنیم -
arthur morgan
اره خونه رو خیس کنیم -
جنگه
-
جنگه
Gharibe Gomnam
یک ایده باحال
می تونید بیایید بگیریدش دست و پاش را ببندید و با سطل اب و دیگه به ترتیب مراحل را انجام بدید -
جنگه
Gharibe Gomnam یا چندتا بالشت بردارید بیفتید سرش با سطل اب
بدبخت کارش خلاصه -
Gharibe Gomnam
یک ایده باحال
می تونید بیایید بگیریدش دست و پاش را ببندید و با سطل اب و دیگه به ترتیب مراحل را انجام بدیدarthur morgan
نههههه
گناه داره این دیگه خیلی ظلمه -
arthur morgan
نههههه
گناه داره این دیگه خیلی ظلمهGharibe Gomnam
یا می تونید کیکا بزنید توی صورتش -
Gharibe Gomnam
یا می تونید کیکا بزنید توی صورتشarthur morgan
اینو اتفاقا گفتم