هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو
یکی اینکه شاااید تمرکزش پائینه که فکر میکنی حفظیاتت مشکل داره. یکی اینکه بالأخره قرار نیست همه حفظیات و همه چیزشون شبیه هم باشه و یه شکل باشه. ممکنه شما واقعا حفظیاتت ضعیفتره. پس باید توی مدت زمان و برای حفظ کردن وقت بیشتری بذاری.
هیچ راهکار دیگهای وجود نداره. یا تمرکز پائینه، یا وقت بیشتری باید بذاری برای حفظ کردن
️
@danial-hosseiny
تمرکز که ی مدتها ندارم ولی الان از بس فکر میکنم همه چی یادم رفته ب این فکرم که از اول بشینم دوباره همه درسارو بخونم🥺🥲 -
HANIYE bh جدی میگم من قبلا خیلی استرس داشتم
بعد رفتم پیش مشاور بعد گفت باید منشا پیدا کنی منم هرچی گشتم برای استرسم منشا جالبی پیدا نکردم به همون دلیل اصلا خیلی کم شد یا حتی برای ترس هام من قبلا خیلی ترسو بودم خیلی
بعد که درست فکر کردم دلیل واقعی برای ترس هام پیدا نکردم اصلا تقریبا به صفر رسید -
arthur morgan
تابستون؟@danial-hosseiny نه همون چند روز دیگه
خراب شه یزد
-
@danial-hosseiny نه همون چند روز دیگه
خراب شه یزد
arthur morgan
چجوری تو اون گرما زنده میمونی؟کولر جوابه؟ -
HANIYE bh جدی میگم من قبلا خیلی استرس داشتم
بعد رفتم پیش مشاور بعد گفت باید منشا پیدا کنی منم هرچی گشتم برای استرسم منشا جالبی پیدا نکردم به همون دلیل اصلا خیلی کم شد یا حتی برای ترس هام من قبلا خیلی ترسو بودم خیلی
بعد که درست فکر کردم دلیل واقعی برای ترس هام پیدا نکردم اصلا تقریبا به صفر رسیدarthur morgan کنترل میکنم حتما
مرسی بابت حرفای خوبتون -
@danial-hosseiny
تمرکز که ی مدتها ندارم ولی الان از بس فکر میکنم همه چی یادم رفته ب این فکرم که از اول بشینم دوباره همه درسارو بخونم🥺🥲@سمیه-صادقلو
باید با آزمون از خودت امتحان بگیری. نه اینکه فکر کنی که ممکنه یادت رفته باشه. بعدم همهٔ آدمها و همهٔ دروس نیاز به مرور و یادآوری دارن. یه چیز کاملا همگانیه. -
arthur morgan
چجوری تو اون گرما زنده میمونی؟کولر جوابه؟@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
arthur morgan
چجوری تو اون گرما زنده میمونی؟کولر جوابه؟ها عامو اسپیلت میزنیم خونه میشه مث یخچال
-
@danial-hosseiny نه همون چند روز دیگه
خراب شه یزد
arthur morgan
یعنی برات آرزوی کولر داشته باشم؟ -
arthur morgan کنترل میکنم حتما
مرسی بابت حرفای خوبتونHANIYE bh خوبه تلاش کردن خیلی خوبه خیلی یکی چیزی بگم بین خودمون بمونه
من تا کلاس دهم توی اتاق مامان بابام می خوابیدم
-
arthur morgan
چجوری تو اون گرما زنده میمونی؟کولر جوابه؟@سمیه-صادقلو کولر
چندتا کولر هم روشن کنیم باز هم گرم میشه
-
HANIYE bh خوبه تلاش کردن خیلی خوبه خیلی یکی چیزی بگم بین خودمون بمونه
من تا کلاس دهم توی اتاق مامان بابام می خوابیدم
arthur morgan خیلی بین خودمون موند :ا
بین منو و شما و تودلیا -
arthur morgan
یعنی برات آرزوی کولر داشته باشم؟@danial-hosseiny برو بالاتر
-
@سمیه-صادقلو کولر
چندتا کولر هم روشن کنیم باز هم گرم میشه
arthur morgan کجا؟
-
arthur morgan خیلی بین خودمون موند :ا
بین منو و شما و تودلیاHANIYE bh
همین که شاد بشید کافیه و بقیه
-
@danial-hosseiny برو بالاتر
arthur morgan برف مثلن
-
@سمیه-صادقلو
باید با آزمون از خودت امتحان بگیری. نه اینکه فکر کنی که ممکنه یادت رفته باشه. بعدم همهٔ آدمها و همهٔ دروس نیاز به مرور و یادآوری دارن. یه چیز کاملا همگانیه.@danial-hosseiny
اره ازمونارو شروع کردم البته از دینی فراریم فعلا چون هر دفعه کم آوردم از دینی زدم الان ی حجم انبوهی درس نخونده از نوع دینی موجوده که خدا میدونه تا بخونم همه موهام سفید میشه
مرسی که گفتین همگانیه یکم قوت قلب گرفتم🥲
-
arthur morgan برف مثلن
HANIYE bh توی یزد؟
-
arthur morgan کجا؟
HANIYE bh یزد
-
HANIYE bh توی یزد؟
arthur morgan حالا بزار ی اصفهونی دعا کنه شاید خدا فرستاد ابرهاشو اونجا
-
arthur morgan حالا بزار ی اصفهونی دعا کنه شاید خدا فرستاد ابرهاشو اونجا
HANIYE bh
فعلا که تا اطلاع ثانوی خبری از برف و بارون نیست اینقدر گرمممممممممممممممم میشه که نگید اصلا اتیش میزنه وحشتناک