هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
شاید اون وقتی این تاپیک رو داشتن میزدن نمیدونستن قراره یه عالمه ادم رو از حجم حرفای تو سرشون نجات بدن و بشه پناهگاه برامون
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A اسیب نزنه اره
ولی وجدان هیچوقت تغییر نمیکنه
وجدان یه قانونهبله اسیب نزنه
چرا وجدان تغییر نکنه؟ یه چیزی اگه قبح و زشتیش بشکنه، دیگه کسی اهمیت نمیده که انجامش بده یا نه
مثلا
اگه از فردا، پسرای انجمن دخترارو با عزیزم و گلم و ایموجی قلب و بوس و این چیزا خطاب کنن، بعد یه مدت این رویه تو انجمن عادی میشه، نه؟
به اصطلاح، قبح و زشتی عمل توی وجدان آدم شکسته میشه
مثه اوایل فحش دادن
ادم اولش که فحاش نبوده
اوایلش با خجالت و شرم توهین میکرده، بعدش کم کم براش عادی میشه -
@Ali-Valicheki عللللیییییییییییی
سلاااااام
حاجی نمیتونم درس بخونم چرا من -
@mitra-ism-rahmani
-
@mitra-ism-rahmani بعد یه مدت اره قطعن
اگه اولش نشونه بده ینی کارش بده
درواقع اولین تجربه هرچیزی برامون مشخص میکنه بده یا نه بنظرم -
چرا وجدان تغییر نکنه؟ یه چیزی اگه قبح و زشتیش بشکنه، دیگه کسی اهمیت نمیده که انجامش بده یا نه
مثلا
اگه از فردا، پسرای انجمن دخترارو با عزیزم و گلم و ایموجی قلب و بوس و این چیزا خطاب کنن، بعد یه مدت این رویه تو انجمن عادی میشه، نه؟
مثه اوایل فحش دادن
ادم اولش که فحاش نبوده
اوایلش با خجالت و شرم توهین میکرده، بعدش کم کم براش عادی میشه@Infinitie-A درسته به میترا گفتم بعدش منظورمو
-
@Mr-Wick ماماااااااااااااان
-
@Alzahra-Daftar مشکل اینجاست موقعی که حقم دستمه نمیتونم صحبت کنم
فشارم میره بالااا...عصبیی میشم....بعد از اینکه به تته پته افتادمم خندم میگیره....اصولا واسه همین سعی میکنم دعوا نکنم یا اگه کسی چیزی گفت به پر های ریخته شده ی جوجه ها بگیرم -
فشارم میره بالااا...عصبیی میشم....بعد از اینکه به تته پته افتادمم خندم میگیره....اصولا واسه همین سعی میکنم دعوا نکنم یا اگه کسی چیزی گفت به پر های ریخته شده ی جوجه ها بگیرم@Ali-Valicheki تو منی
بعد برا همین میگن تو دروغ میگی که هول کردی -
@Mr-Wick حالا خوبه مامان ، باباش تقبل کردن وگرنه با این فرمون که تو میری جلو اسلام به خطر میافتاد
@Alzahra-Daftar
آره خدایی.
دنیا خیلی جای زشتیه...دیالوگ زندیا هستش
میگه
The world is really fuckin ugly you knwo? -
@F-Seif-0 اوکیه
-
@Ali-Valicheki نمیدونم چم شده هرچی میخوام بخونم میگم حسش نیس
-
فشارم میره بالااا...عصبیی میشم....بعد از اینکه به تته پته افتادمم خندم میگیره....اصولا واسه همین سعی میکنم دعوا نکنم یا اگه کسی چیزی گفت به پر های ریخته شده ی جوجه ها بگیرم -
مثلا
مثه اوایل فحش دادن
ادم اولش که فحاش نبوده
اوایلش با خجالت و شرم توهین میکرده، بعدش کم کم براش عادی میشه@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثه اوایل فحش دادن
ادم اولش که فحاش نبوده
اوایلش با خجالت و شرم توهین میکرده، بعدش کم کم براش عادی میشهحالا یبار بهش گفتم زهرمار
-
@Ali-Valicheki اره یه مبحث مهم کنحوری پیش اومد نیاز به اظهار نظر فیلسوفانه داشت