هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
zeinab dehghani داشتم به این فکر میکردم با چه منطقی گفتی هرچی تودلته بریز بیرون۵ تا کنکور من دووم میاره
-
كاش ميشد برای ساعتی مرد
آنوقت است که میفهمی چه كسی
در نبودنت دق ميك ند
و
چه كسي ذوق مي کند
دلم ساعتی مردن می خواهد
-
كاش ميشد برای ساعتی مرد
در نبودنت دق ميك ند
و
چه كسي ذوق مي کند
دلم ساعتی مردن می خواهد
-
كاش ميشد برای ساعتی مرد
در نبودنت دق ميك ند
و
چه كسي ذوق مي کند
دلم ساعتی مردن می خواهد
-
@سجاد-ذوالفقاری بفرس ولی کار من از انگیزه گذشته
-
ناگهان دلت می گیرد
از فاصله بین
آنچه می خواستی
و آنچه که هستی
-
@سجاد-ذوالفقاری بفرس ولی کار من از انگیزه گذشته
-
@سجاد-ذوالفقاری
-
مهشید حسن زاده 0 همین که فالو کرده؟!
-
آرزوهای کودکی مان را قاب کردیم وزدیم بر دیوارقلبمان همان آرزوهایی که درکودکی با با تمام وجود به دنبالشان بودیم شاید زندگی را هم آنقدر ساده و کودکانه میپنداشتیم شاید نمی فهمیدیم که قرار است چقدر با او بجنگیم چقدر قرار است با چماق تنهایی به دنبالمان بیفتد نمی دانستیم قرار است تمام چاشنی های تند را روانه زندگی ما کند شاید قرار است در روزی آرزو های کودکی مان را که در طاقچه دلمان خاک میخورد را برداریم و دستی بر سر و رویشان بکشیم هنگام مرور خاطرات کودکی و آرزوهای نه چندان محال؛ آن موقع شاید یکی از آنها را برگزینیم و به چاپخانه اهدافمان ببریم تا برای مان تعداد زیادی از آن را چاپ کند با دسته زیادی از برگه های چاپ شده یک آرزویمان چسب اراده را برداریم و بزنیم به تابلوی بی حوصلگی های مان
صندوقچه زندگی را برداریم و هرچه دلتنگی،افسردگی،تنهایی ،بیتابی و هرچه بغض شبانه داریم رادرونش بریزیم وقفل محکمی بر درش بزنیم
و در زیر تمام آرزوهای مان دفنش کنیم خاک انگیزه را رویش بریزیم تا هیچگاه دیگر توانایی بیرون آوردنش رانداشته باشیم حتی در بدترین شرایط. -
@سجاد-ذوالفقاری
-
@سجاد-ذوالفقاری همشونو حفظم
-
@سجاد-ذوالفقاری همشونو حفظم
-
@سجاد-ذوالفقاری باش
-
آرزوهای کودکی مان را قاب کردیم وزدیم بر دیوارقلبمان همان آرزوهایی که درکودکی با با تمام وجود به دنبالشان بودیم شاید زندگی را هم آنقدر ساده و کودکانه میپنداشتیم شاید نمی فهمیدیم که قرار است چقدر با او بجنگیم چقدر قرار است با چماق تنهایی به دنبالمان بیفتد نمی دانستیم قرار است تمام چاشنی های تند را روانه زندگی ما کند شاید قرار است در روزی آرزو های کودکی مان را که در طاقچه دلمان خاک میخورد را برداریم و دستی بر سر و رویشان بکشیم هنگام مرور خاطرات کودکی و آرزوهای نه چندان محال؛ آن موقع شاید یکی از آنها را برگزینیم و به چاپخانه اهدافمان ببریم تا برای مان تعداد زیادی از آن را چاپ کند با دسته زیادی از برگه های چاپ شده یک آرزویمان چسب اراده را برداریم و بزنیم به تابلوی بی حوصلگی های مان
صندوقچه زندگی را برداریم و هرچه دلتنگی،افسردگی،تنهایی ،بیتابی و هرچه بغض شبانه داریم رادرونش بریزیم وقفل محکمی بر درش بزنیم
و در زیر تمام آرزوهای مان دفنش کنیم خاک انگیزه را رویش بریزیم تا هیچگاه دیگر توانایی بیرون آوردنش رانداشته باشیم حتی در بدترین شرایط.fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و در زیر تمام آرزوهای مان دفنش کنیم خاک انگیزه را رویش بریزیم تا هیچگاه دیگر توانایی بیرون آوردنش رانداشته باشیم حتی در بدترین شرایط.انشام قشنگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
انشاهامو خیلی دوس دارم همیشه توشون یه امیدی بود ولی حالا خودمو گم کردم انگاری
بعضی ها چه ساده دل میشکنند بی هوا سنگ های ریز و درشت را می کوبند بر قلبمان سنگهایی که به قصد نوازش به سمت دل مان می آیند و چه بی هوا می شکند دلمان اما خبر ندارند که تکه های شکسته شده قلبمان بعد از شکسته شدن تیز و برنده می شود بی رحم میشوند و تا عمق وجودشان را روزی خواهند برید همیشه بعد از سیاهی طاقت فرسا و ابری شب صبحی زیبا در راه است همیشه بعد از تنهایی ها و دلتنگی های غروب پاییزی بهاری با شکوفه های دوست داشتن و صبوری در راه است همیشه بعد از مهی غلیظ بارانی آرام بخش در راه است
شاید هم مثل هوای بهار باشد گاهی چمدان رفتن می بندد و کمی بعد دل رحم شود برای ماندن و دوباره با عصبانیت بیشتر و غرشی شدیدش چمدان به دست می شود و بار دیگر با دل رحمی تمام می بارد.
آه....
به هر حال ولی این را می دانم و یقین دارم بعد از هر چیزی قطعا اتفاقی در راه است اتفاقی که می تواند مثل سیاهی شب باشد یا میتواند همانند رنگین کمان بعد از باران باشدمیتواند عطر تندی را به خودش بزند یا حتی میتواند عطر آرامش بر خودش بزند مهم این است که آفتاب پشت ابرهای تیره و تار نمی ماند -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و در زیر تمام آرزوهای مان دفنش کنیم خاک انگیزه را رویش بریزیم تا هیچگاه دیگر توانایی بیرون آوردنش رانداشته باشیم حتی در بدترین شرایط.انشام قشنگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fatemeh8181 خیلی قشنگ بود خیلی
برای قدیم است یا الان نوشتی؟