هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانوم
البته ما میگیم لهجه
من پنهانش نمیکنم اما موقع جدی حرف زدن خود به خود پنهان میشه و لهجه نداره کلا منو پدر مادرم موقع جدی حرف زدن هیچ لهجه ای نداریم
اما وقتی میخوایم حرفهای خودمونی بزنیم یا شوخی بکنیم یا بخندیم یا کلا از اون حالت جدی در بیایم خود به خود لهجمون عوض میشهبدون اینکه خودمون بخوایم میاد تو محلی
-
خانوم
البته ما میگیم لهجه
من پنهانش نمیکنم اما موقع جدی حرف زدن خود به خود پنهان میشه و لهجه نداره کلا منو پدر مادرم موقع جدی حرف زدن هیچ لهجه ای نداریم
اما وقتی میخوایم حرفهای خودمونی بزنیم یا شوخی بکنیم یا بخندیم یا کلا از اون حالت جدی در بیایم خود به خود لهجمون عوض میشهبدون اینکه خودمون بخوایم میاد تو محلی
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
البته ما میگیم لهجه
بازم خیلی قشنگه.
-
باز سردرد
-
خانوم
البته ما میگیم لهجه
Gharibe Gomnam
ما معلم ادبیاتمون
شیرگاهی هستش
بعدا وسط حرفاش یهو در میره
میگه اقای یوسفی این چی چی متممه؟! -
یکی بهم بگه علائم این آنفولانزا جدید چیه :)؟
-
این پست پاک شده!
-
Gharibe Gomnam
ما معلم ادبیاتمون
شیرگاهی هستش
بعدا وسط حرفاش یهو در میره
میگه اقای یوسفی این چی چی متممه؟!@Farzam-Yousefi
اوووه
منم خیییلی میگم تو شوخیام
میگم این چی چیه تو نوشتی؟؟ یا مثلا میگم اون دیگه چی چیه؟ -
این پست پاک شده!
Zeinab Siri
وقتی خونی که اونجا ریخته بود رو دیدم خون بین جانماز و نهر و تسبیح اصلا قلبم به درد اومد -
@Farzam-Yousefi
اوووه
میگم این چی چیه تو نوشتی؟؟ یا مثلا میگم اون دیگه چی چیه؟Gharibe Gomnam
ما قشنگ معلمماموون رو انالیرشون رو داریم -
@Farzam-Yousefi
اوووه
میگم این چی چیه تو نوشتی؟؟ یا مثلا میگم اون دیگه چی چیه؟Gharibe Gomnam
لفظ چیچی رو ماهم میگیم -
️
️
️
-
@Alba
اره -
Zeinab Siri
وقتی خونی که اونجا ریخته بود رو دیدم خون بین جانماز و نهر و تسبیح اصلا قلبم به درد اومد -
@Alba گاهی وقتا لازمه قلبامون درد بگیره...
-
Gharibe Gomnam
ما قشنگ معلمماموون رو انالیرشون رو داریم@Farzam-Yousefi
عهه شماهم همینجوری هستین؟
ما امار
بچه های معلمامون
اسم بچه هاشون
اسم زنشون
مجرد یا متاهل بودن
اینارو تا درنیاریم اصلا انگار یه چی کمه
بعد همون اوایل سال کشف کردیم معلم شیمی کلاه گیس میزاره هی بچه ها تو کلاس میگن فکرشو بکن یهو کلاه گیسش بیفته چه فاجعه ای میشه بعد انقدرم وقار داره اگرم بیفته من فکرکنم ازشده خنده گریه بکنم چون نمیتونم بخندم از بس جدیه -
@Alba
ارهZeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
ارهاها نشنیده بودم...
خدا رحمت شون کنه و به خانواده شون صبر بده -
مادر واست بمیره:)