هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به جان خودم نمیشه جوابشو بگی مرسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂😑
-
amir ahmadi عا:face_with_tears_of_joy:
2021 زود گذشت ://@dr-aryan خیلیییییی
۶ماه کونگ ورسز گودزیلا داره تو هارد خاک میخوره😂 -
Sharllot
میگم که سحرشون،همینه؟؟؟
آقا این جایزه نداره؟
چک کردم سر درنیوردم!!@narjes-hashemi بهترین فیلم از نگاه مردم در جشنواره سیمرغ
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخ جون خرما با پوترر نارگیل:face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا که شستن قالیا خرجم افتاد پا خودت
اونموقع کیف کن برا پوترر نارگیل😑🔪😂@narjes-hashemi
عا چاقو دستشه معلومه حالش خوبه :victory_hand_light_skin_tone: :victory_hand_light_skin_tone:قالی میرزه واسه پوتر نارگیل :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
پ.ن : میدونستی اطراف ما یه خرافاتی هست که برخلافه اینه ؟
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi در ♥شعردانه♥ گفته است:
چنان دل بسته ام کردی
که با چشم خودم دیدمخودم میرفتم اما
سایه ام با من نمی آمدباپیکان اومدی دنبالم،پشتش از اینا رو شیشش نوشته باش:face_with_tears_of_joy: :winking_face:
قشنگه خودمم دوستش دارم!!
نههههه😂
دیدی نوشتن بیمه حضرت ابوالفضل؟😂
گزینه خوبیه😂
نظر مثبتت چیه؟؟😌🔪@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چنان دل بسته ام کردی
سایه ام با من نمی آمدباپیکان اومدی دنبالم،پشتش از اینا رو شیشش نوشته باش:face_with_tears_of_joy: :winking_face:
قشنگه خودمم دوستش دارم!!
نههههه😂
گزینه خوبیه😂
نظر مثبتت چیه؟؟😌🔪برا اون پیکانی که تو داری باید بنویسن بیمه 14 معصوم+124هزار پیامبر
تازه حضرت محمد هم دوبار حساب میشه اعتباری نیس به اون ماشین والا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
-
@سجاد-ذوالفقاری اره سرکه
-
@سجاد-ذوالفقاری اره سرکه
fatemeh8181
منظورت چیه ؟
چون نمیخوره -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چنان دل بسته ام کردی
قشنگه خودمم دوستش دارم!!
نههههه😂
گزینه خوبیه😂
نظر مثبتت چیه؟؟😌🔪برا اون پیکانی که تو داری باید بنویسن بیمه 14 معصوم+124هزار پیامبر
تازه حضرت محمد هم دوبار حساب میشه اعتباری نیس به اون ماشین والا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani کجاشو دیدی میخوام برم جلو در دانشگاشون زنگشون که خورد داد بزنم زینب هوووی زیب😂😂😂یه تسبیح هم میگیرم دستم تابش میدم دور انگشتم😑😂
جناب همایون+فر هم همون دانشگاس یه ایده پردازی هم برا اون میکنیم😶🔪😂 -
fatemeh8181
منظورت چیه ؟
چون نمیخوره@سجاد-ذوالفقاری اشپزی حرفه ای ندیدی سرکه میریزن اتیش میگیره ظرف
-
@سجاد-ذوالفقاری اشپزی حرفه ای ندیدی سرکه میریزن اتیش میگیره ظرف
fatemeh8181
اها دیگه خیلی تشبیه عمیقی بود -
@narjes-hashemi
عا چاقو دستشه معلومه حالش خوبه :victory_hand_light_skin_tone: :victory_hand_light_skin_tone:قالی میرزه واسه پوتر نارگیل :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
پ.ن : میدونستی اطراف ما یه خرافاتی هست که برخلافه اینه ؟
@سجاد-ذوالفقاری خو مگه باید بد باشم😑🔪
هرچند اعصابم خورده رئالو ندیدم😂😂
باش تو درست کار😐
نفهمیدم خط آخرو -
fatemeh8181
اها دیگه خیلی تشبیه عمیقی بود@سجاد-ذوالفقاری بعله :face_with_tears_of_joy:
-
@narjes-hashemi بهترین فیلم از نگاه مردم در جشنواره سیمرغ
amir ahmadi هوووم
شاید شد دیدم
مرسی. -
fatemeh8181
اها دیگه خیلی تشبیه عمیقی بود@سجاد-ذوالفقاری ببین ته تشبیهم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mitra-ism-rahmani کجاشو دیدی میخوام برم جلو در دانشگاشون زنگشون که خورد داد بزنم زینب هوووی زیب😂😂😂یه تسبیح هم میگیرم دستم تابش میدم دور انگشتم😑😂
جناب همایون+فر هم همون دانشگاس یه ایده پردازی هم برا اون میکنیم😶🔪😂@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جناب همایون+فر هم همون دانشگاس یه ایده پردازی هم برا اون میکنیم😶🔪😂
Sharllot این قسمت را یاد رخ عقاب افتادم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یکی پیدا شد برا لینک دانشگاه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani کجاشو دیدی میخوام برم جلو در دانشگاشون زنگشون که خورد داد بزنم زینب هوووی زیب😂😂😂یه تسبیح هم میگیرم دستم تابش میدم دور انگشتم😑😂
جناب همایون+فر هم همون دانشگاس یه ایده پردازی هم برا اون میکنیم😶🔪😂نه زشته زینب باید آسته بره آسته بیا تا گربه شاخش نزنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
قشنگ متین و با وقار میره و برمیگرده سرش هم تو درس فقط اصلا نباید سرشو بیاره بالا چشماش دوخته به زمین :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: -
@سجاد-ذوالفقاری خو مگه باید بد باشم😑🔪
هرچند اعصابم خورده رئالو ندیدم😂😂
باش تو درست کار😐
نفهمیدم خط آخرو@narjes-hashemi
نه خو گفتم نکنه باشی ، آقا ولش کن من احوال پرسی بلد نیستم اصن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اره همه میگن کارم درسته :relieved_face: :relieved_face:
پ.ن : تو منطقه ما بعد از فوت یکی یه خرافاتی هست اگه فامیلا یه قالی چیزی بشورن ، میگن زشته و ...
-
@سجاد-ذوالفقاری ببین ته تشبیهم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181
زیادیشم خوب نیست هاا -
fatemeh8181
زیادیشم خوب نیست هاا@سجاد-ذوالفقاری میدونم سعی دارم کمش کنم ولی خب فعلا سوزنش گیر کرده رو تشبیه