هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ma-a
ممنون -
@Ozan-hs چند روز پیش یکی بهم گفت نبات و آب رو بذارم بجوشه بعد یکم عرق نعنا بریزم توش و بخورم بهم جواب داد
@_آرام_
ممنون -
@AMIR-MJ
اره دگ بعدا جوابش اومد اونموقع نیومده بود قبول شدم
نه خودش که بازنشست میشد قصدش این نبود ازون مدرسه نرم کلا با شخص من مشکل داشت ://@Rita همین مشکل رو با مدیر کلاس ششم داشتم
همه بچه ها تو آب سرد کن لگد زده بودن حالا منم از رو جلوگیری زده بودم بعد یه روز کامل منو در دفتر نگه داشت نذاشت کلاس برم.میخواست پول آبسرد کن رو از من بگیره.
بعدش معاونش خیلی وحشی بود
یه بار هم داشتیم با دوستم پشت معاون میرفتیم و مسخره بازی درمیاوردیم بعد اومد منو گرفت و ۵.۶ بار محکم با کف دستش زد تو سرم
وقتی هم مامان بابام رفتن تو مدرسه میگفت پسرتون ادای معاون مدرسه رو درآورده
پررو میگفت من کی زدم تو سرت
گفتم میخوای برم کل بچه ها رو سر صف جمع کنم و همین سوال رو بپرسم ازشون تا جوابتو بدن؟
.
کلاس چهارم بودم همه بچه ها جیغ زدن منم جیغ زدم بعد همین مدیره اومد زد تو گوش من.
مامانم زنگ زد تو مدرسه کلی حرف بارش کرد بعد رفته بود از آقاجونم معذرت خواهی کرده بود -
@AMIR-MJ
تازه معلم مامانمم شده بود
مامانم میگه همش غ درس میداده بعد اعتراض میکنن میاد میگه اگه پسر بودین میزدم خون بالا بیارین انگار شهر هرته :// -
@Ozan-hs دمنوش آویشن خیلی خوبه
-
@AMIR-MJ
دقیقا -
@Rita همین مشکل رو با مدیر کلاس ششم داشتم
همه بچه ها تو آب سرد کن لگد زده بودن حالا منم از رو جلوگیری زده بودم بعد یه روز کامل منو در دفتر نگه داشت نذاشت کلاس برم.میخواست پول آبسرد کن رو از من بگیره.
بعدش معاونش خیلی وحشی بود
یه بار هم داشتیم با دوستم پشت معاون میرفتیم و مسخره بازی درمیاوردیم بعد اومد منو گرفت و ۵.۶ بار محکم با کف دستش زد تو سرم
وقتی هم مامان بابام رفتن تو مدرسه میگفت پسرتون ادای معاون مدرسه رو درآورده
پررو میگفت من کی زدم تو سرت
گفتم میخوای برم کل بچه ها رو سر صف جمع کنم و همین سوال رو بپرسم ازشون تا جوابتو بدن؟
.
کلاس چهارم بودم همه بچه ها جیغ زدن منم جیغ زدم بعد همین مدیره اومد زد تو گوش من.
مامانم زنگ زد تو مدرسه کلی حرف بارش کرد بعد رفته بود از آقاجونم معذرت خواهی کرده بود@AMIR-MJ عجب خر بیشعوری بوده اونو باید میگرفتید ب 200 روش سامورایی تیکه تیکش میکردین
خداروشکر کسی تاحالا منو نزده تو مدرسه بابام بیچارش میکرد -
@AMIR-MJ عجب خر بیشعوری بوده اونو باید میگرفتید ب 200 روش سامورایی تیکه تیکش میکردین
خداروشکر کسی تاحالا منو نزده تو مدرسه بابام بیچارش میکرد -
@AMIR-MJ
اون بابای منو میخواسته
خداروشکر سال بعدش نبودی -
خر بیشعور ترکیب باحالیه خر باشعور هم داریم ؟
-
نیه ؟
-
حیدر بابا شیطان بیزی آزدیریب
محبتی اورکلردن قازدیریپ- شهریار
️
- شهریار
-
کاش بشه امشب برم یه جا نباشم
-
بیا لباسا مدرسمم نیست
من چی بپوشم حالا فردا :/// -
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیه ؟
شت/:
.
دیدی یه مسئله ای پیش میاد و مدت زیادی طول میکشه؟ هم خسته ای هم کلافه شدی هم نظرت با طرف یکی نیس هم نمیتونی بکشی کنار هم نمیتونی نظرت رو تحمیل کنی و همیشه یه دعوا پیش میاد و تو قراره کوتاه بیای
.
قضیه اینه -
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیه ؟
شت/:
.
دیدی یه مسئله ای پیش میاد و مدت زیادی طول میکشه؟ هم خسته ای هم کلافه شدی هم نظرت با طرف یکی نیس هم نمیتونی بکشی کنار هم نمیتونی نظرت رو تحمیل کنی و همیشه یه دعوا پیش میاد و تو قراره کوتاه بیای
.
قضیه اینه@Zahra-HD
عا خب نمیدونم چی بگم حل میشه انشالا -
@AMIR-MJ
-
https://lichess.org/oT5SJWht
کسی هست ؟ بیاد بازی