هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمی دونم
خواستم خوابم نگیره فقط
خوابم نگرفت اما قلبم درد میکنه@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمی دونم
خواستم خوابم نگیره فقط
خوابم نگرفت اما قلبم درد میکنهبخواب خب تهش ی مطالعه 10 تا 12 هم اضاف میش
-
نمی دونم
خواستم خوابم نگیره فقط
خوابم نگرفت اما قلبم درد میکنه -
بله
حتما -
بله
حتما@Matrix
منشن بکنی پیامت طوریش نمیشه ها -
بله
حتما -
Michael Vey امروز به جای چای قهوه خوردم
قفسه سینم بشدت درد میکنه
و میترسم به مامانم بگم
چون دعوامون میشه و قهوه رو میریزه دور@Matrix عاخخخ همین دیگ منم هرچی درد و مرض میگیرم اینا ربط میدن ب قهوه و نودل منم مجبورم نگم
اخرشم میمیرم بعد تو دستم ی برگه مچاله شده پیدا میکنن ک نوشته: بخاطر نودل و قهوه بود
.
.
.
.
نه پشیمون شدم... من همیشه دلم میخواست با الکل خوردن زیاد بمیرم:|||| یا اینکه وقتی ی ماشین داره با سرعت وحشتناک میاد سمت عشقم اونو بندازم کنار و خودم مث این ادم خفنا در راه نجات اون بمیرم اونم بالا سرم گریه کنه بگه نههههههههههه تووووووووو حققق نداری بمیرییییییییییییییی -
@Soniaaa وقتی می بینن نیازی نیست
-
@Matrix عاخخخ همین دیگ منم هرچی درد و مرض میگیرم اینا ربط میدن ب قهوه و نودل منم مجبورم نگم
اخرشم میمیرم بعد تو دستم ی برگه مچاله شده پیدا میکنن ک نوشته: بخاطر نودل و قهوه بود
.
.
.
.
نه پشیمون شدم... من همیشه دلم میخواست با الکل خوردن زیاد بمیرم:|||| یا اینکه وقتی ی ماشین داره با سرعت وحشتناک میاد سمت عشقم اونو بندازم کنار و خودم مث این ادم خفنا در راه نجات اون بمیرم اونم بالا سرم گریه کنه بگه نههههههههههه تووووووووو حققق نداری بمیریییییییییییییییMichael Vey
وای نودل
️
️
-
@Soniaaa وقتی می بینن نیازی نیست
@Matrix
باشه
️
-
-
@Matrix عاخخخ همین دیگ منم هرچی درد و مرض میگیرم اینا ربط میدن ب قهوه و نودل منم مجبورم نگم
.
.
.
.
نه پشیمون شدم... من همیشه دلم میخواست با الکل خوردن زیاد بمیرم:|||| یا اینکه وقتی ی ماشین داره با سرعت وحشتناک میاد سمت عشقم اونو بندازم کنار و خودم مث این ادم خفنا در راه نجات اون بمیرم اونم بالا سرم گریه کنه بگه نههههههههههه تووووووووو حققق نداری بمیریییییییییییییییMichael Vey تو کدوم فیلم زندگی میکنی و اسم ساقی
-
نمی دونم
خواستم خوابم نگیره فقط
خوابم نگرفت اما قلبم درد میکنه@Matrix هییی منی ک هیچی رو خوابم تاثیر نمیزاره....
اصن در این حد ک قهوه میخورم خوابم میگیره:|||| -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix
منشن بکنی پیامت طوریش نمیشه هاتو خودت وقتی بحث میشی اصلا منشن نمیکنی فقط میگی
-
Michael Vey تو کدوم فیلم زندگی میکنی و اسم ساقی
@Danial-al فرمول خاص خودمه جنسش
-
@Valicheki بله ممنونم
انجام میدم -
@Matrix هییی منی ک هیچی رو خوابم تاثیر نمیزاره....
اصن در این حد ک قهوه میخورم خوابم میگیره:||||Michael Vey
من پارسال ی بسته کامل تموم کردم نزدیک کنکور اثراتش هنوزم هستچاقیی
-
.
.
.
.
نه پشیمون شدم... من همیشه دلم میخواست با الکل خوردن زیاد بمیرم:|||| یا اینکه وقتی ی ماشین داره با سرعت وحشتناک میاد سمت عشقم اونو بندازم کنار و خودم مث این ادم خفنا در راه نجات اون بمیرم اونم بالا سرم گریه کنه بگه نههههههههههه تووووووووو حققق نداری بمیریییییییییییییییMichael Vey
میخام تو خواب بمیرم
سکته کنم
نه با قهوه
و نه با ماشین
حتی نه با خانم sh -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix
منشن بکنی پیامت طوریش نمیشه هاتو خودت وقتی بحث میشی اصلا منشن نمیکنی فقط میگی
@Danial-al
من کسی منشنم کنه جواب میدم مگ اینک از پیامش خوشم نیاد غیر مستقیم بدون منشن میگم