هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
فک کردی فقط حرف خودت برو داره 😐😂
مام هستیم 😎اسکی :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
تو امامزاده ایی اصلا حرفی توش نیست 😁
من با همون ساقی بودنم حرفم برو داره 😎😂 -
@parisa-khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@parisa-khany
همچنین به شفا یافتن میترا 😂😂😂حالا تو هم یجوری دعا میکنی انگار امامزاده ای درجا اجابت بشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اوه امامزاده بودی 😳🤔😂بیام از این پارچه سبزا بهت وصل کنم یه گره هم بزنم دیگه باز نشه😂😂😂
بله مرادم میدادم ولی دیگه گذاشتم کنار هعی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@parisa-khany
همچنین به شفا یافتن میترا 😂😂😂حالا تو هم یجوری دعا میکنی انگار امامزاده ای درجا اجابت بشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اوه امامزاده بودی 😳🤔😂بیام از این پارچه سبزا بهت وصل کنم یه گره هم بزنم دیگه باز نشه😂😂😂
بله مرادم میدادم ولی دیگه گذاشتم کنار هعی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نگو وسط راه بودم با کلی پارچه سبز😂😂😂🤧
-
شاعر میگه
تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تواصلنم مربوط نبود 😐😂
-
@parisa-khany
نگو وسط راه بودم با کلی پارچه سبز😂😂😂🤧
-
@saghi-mortazavi دیگه بدتر برو با همون سریال جونت بپر :cry: :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
میرم اصلا میییییییییرم 😒😂 -
@parisa-khany نمیدونم زینب و بایو مراد میگرفتن ازم ببین چ روشی بکار بردن -_- :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi اینجا میگی فراقم تورو کشته :|
@mitra-ism-rahmani
میرم اصلا میییییییییرم 😒😂اینجا میپری :face_with_head-bandage: :face_with_head_bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi اینجا میگی فراقم تورو کشته :|
@mitra-ism-rahmani
میرم اصلا میییییییییرم 😒😂اینجا میپری :face_with_head-bandage: :face_with_head_bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
نوچ پشیمون شدم
میییییرم
میروم از پس این قصه بجایی برسم😒😂 -
از دو حالت خارج نیست یا نتش قطع شده یا اکسیژنش زیر آب تموم شده در راه طومار شهید شده :| :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
از دو حالت خارج نیست یا نتش قطع شده یا اکسیژنش زیر آب تموم شده در راه طومار شهید شده :| :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Infinitie-A شهادتت رو تبریک و تسلیت میگم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
واقعا اسوه طومار نویسی بود :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
تا آخرین لحظات داشت تایپ میکرد -_-
هیچ وقت از این راه برنگشت تمام توانشو در این راه گذاشت :cry:
همیشه میگفت من به این راه ایمان دارم :crying_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
"جام جهانی ۲۰۲۱ شطرنج
صعود تاریخی طباطبایی به جمع هشت شطرنج باز برتر جهان
محمد امین طباطبایی، شطرنج باز کشورمان توانست در دور سوم بازی های تکمیلی هاریک مارتیروسیان شطرنج باز قدرتمند ارمنستانی را شکست دهد و به جمع هشت شطرنج باز برتر این مسابقات راه یابد.
طباطبایی نخستین شطرنج باز تاریخ کشورمان است که به جمع هشت شطرنج باز برتر جام جهانی رسیده است.
》Yjc《"
-
۲۱:۲۱ 💙
-
@saghi-mortazavi برو بـــــــــــــــرو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani چش🙈😂
-

-
بریم به استقبالش؟؟؟؟