هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه من یه خبری شنیدم که بچه های کنکور ۱۴۰۳
( یازدهم ها الان ) سال دیگه اگه بخوان یک سال دیگه برای کنکور بخونن باید برای سوابق تحصیلی کل دروس سال یازدهم رو هم امتحان نهایی بدن،درسته این موضوع ؟
یازدهم دانش-آموزان-آلاء@m-mahdi-kavoosi پشت کنکوری ها الان دوازدهم نهایی میدن؟
-
@Venus655
هی
می دونم چی میگی.
به چشم دیدمم. سال های قبلو می دونم که میشه
چقدر که حرص خوردم.
این دیگه چه طرح مزخرفی بود -
خب الان میشه چیکار کرد؟!
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ازمون
کی گفته واسه همه سخت بوده خیلی رفیقام دی و شهریور دادن .... تو پاچه ما رفته
@Danial-al دی اسون تر بود.
این اصلانن
هیی -
@m-mahdi-kavoosi نه این دوتا درسی که میخوان نهایی بگیرن رو تاثیر میدن
شایدم کل معدل رو .فعلا اینجوری میگن@Mahdi-RE
آخه موضوع اینه : درسته کشوری طراحی میشه
اما تصحیح برگه کشوری نیست و دبیرا خودمون تصحیح میکنن !
یه حالت ارزیابی کشوری هست تاثیری داخل سابقه تحصیلی ندارن
و این ۱۴۰۴ ای ها علاوه بر دوازدهم یازدهمشون هم نهایی میشه و ظاهراً اگه بخوای مجدد با همینا کنکور بودی باید کل یازدهم هم نهایی امتحان بدی -
@0yasin-sh0 هوفف.. کاش نمیومدم حداقل نمیدونستم چقد گند زدم و اعصابم خورد نمیشد
Michael Vey فداسرت.
حرص نخور برات ضرر داره...برو درس بعدی رو بخون ک بترکونی. -
@Mahdi-RE
آخه موضوع اینه : درسته کشوری طراحی میشه
اما تصحیح برگه کشوری نیست و دبیرا خودمون تصحیح میکنن !
یه حالت ارزیابی کشوری هست تاثیری داخل سابقه تحصیلی ندارن
و این ۱۴۰۴ ای ها علاوه بر دوازدهم یازدهمشون هم نهایی میشه و ظاهراً اگه بخوای مجدد با همینا کنکور بودی باید کل یازدهم هم نهایی امتحان بدی@m-mahdi-kavoosi دوتا مصحح داره یکی دبیر خودمون و یکی هم یه دبیر دیگه که الکترونیک تصحیح میکنه.با توجه به دو نمره این مصحح نمره بهمون میدن
-
@Venus655
هی
می دونم چی میگی.
به چشم دیدمم. سال های قبلو می دونم که میشه
چقدر که حرص خوردم.
این دیگه چه طرح مزخرفی بود -
خدا کنه لغو بشه زود تر این طرحههه عذابهه..
خوندن 3 پایه کتاب تستی خیلی بهتره از تشریحهه که هر روز ش استرس کلیم بخ. نی بعد. این بشه.
کلمه به کلمشهییی -
@m-mahdi-kavoosi دوتا مصحح داره یکی دبیر خودمون و یکی هم یه دبیر دیگه که الکترونیک تصحیح میکنه.با توجه به دو نمره این مصحح نمره بهمون میدن
@Mahdi-RE نهههه اینطوری نیست
-
@Mahdi-RE نهههه اینطوری نیست
@0yasin-sh0 مدیرمون میگفت
از خودم نگفتم -
خدا کنه لغو بشه زود تر این طرحههه عذابهه..
خوندن 3 پایه کتاب تستی خیلی بهتره از تشریحهه که هر روز ش استرس کلیم بخ. نی بعد. این بشه.
کلمه به کلمشهیییjahad_121 خوندن تشریحی بهتر از سه مایه تستی هست حداقل بجای دوازده کتاب عمومی ۴تا میخونی.
-
من پارسال تست های دینی تو 20 دقیقه کلی تست می زدم ازمونی می زدم هم 10 هم 11.
قشنگ تستاش می شد بزنی.مثل این تشریحی ها مزخرف نبود
-
@0yasin-sh0 مدیرمون میگفت
از خودم نگفتم@Mahdi-RE فکر نکنم اینطوری باشه
-
@Mahdi-RE فکر نکنم اینطوری باشه
@0yasin-sh0 نمیدونم
اینجوری میگن -
آبجی من خلاصه دینی هارو اورده:))))
میگه بخون -
jahad_121 خوندن تشریحی بهتر از سه مایه تستی هست حداقل بجای دوازده کتاب عمومی ۴تا میخونی.
@0yasin-sh0 قبول دارم اون تستیه زحمتش بیشتر. ولی اینکه معدل قطعی بشه و به نفع دانش اموز باشه رو نه.
اصلان بگیرن ولی تشریحی نگیرن حداقل.
تا تجربه نکنید متوجه منظورم نمی شید. هم کلاسیامم همین ررو می گفتن فقط فکر این بودن که کارشون راحت بشه. نمی دونستتن که چه اشی براشون پختن.
-
@m-mahdi-kavoosi دوتا مصحح داره یکی دبیر خودمون و یکی هم یه دبیر دیگه که الکترونیک تصحیح میکنه.با توجه به دو نمره این مصحح نمره بهمون میدن
@Mahdi-RE شما آره ولی ما هم امسال دو تا از درسامون هم دهمی ها هم ما یازدهمی ها نهایی شده و به همین رویه است تصحیحش ما تصحیح الکترونیک نیستیم... صرفا هماهنگ کشوری هست
عقلانا آسونتر باید بشه اما خب از تجربه شما میشه حدس زد از این خبرا نیستیازدهم تجربی ها فک کنم زیست و عربی هست ریاضی ها عربی و حسابان ، دهم نمیدونم
-
بعد تازه بودن عمومی تو کنکور خیلی کمک می کرد طرف بهتر قبول شه کارنامه دیدم طرف بالا زده عمومی رو بعد اون درسی که ضعیف بوده جبران شده باهاش.