هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا منو به آرزوم برسون همه چیزو همین الان تموممن تا من برم بخوابم
-
کتین چرا خوابه ؟:////
-
کتین من ۵ ساعت پیش بیدار شدم ت چرا خوابی ؟ Matin Mousavi 1
-
هوووووممممم
-
جایز نیست بیشتر از این از آشپزی دور بمونم
باید یه کاری کنی فاطمه -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی اها ما فقط شبکه یک به سمت خدا نگاه میکنیم
شبکه سه داداش
معلومه انقدر نگاه کردی چشات ضعیف شده
یا به خاطر کتاب خوندن زیاد
@0Farzam0 شبکه دو نبود اصلا؟
-
@ABR_DJ اره تو آپارات من الان نگاه کردم بود
-
سلااام
دیروز داشتم تریلر سریع خشن فکر کنم ۱۰ همینی که تازه اومده رو نگاه میکردم
خیلی خووووووب بود
یعنیا خیلیا
وحشتناک دوست داشتم دانلودش کنمو بشینم نگاش کنم!🥲@M-Tina ایشاالله بعد امتحانات
-
@Moment شبی داشتم تلویزین مدرسه ایران می داد استاد ثابتی تاکید مردند دیگه پانشید برید بگید ما هو پو این جیزا بلدیم از اینا بریداا
حواستون باسه با تجزیه و اتحاد و.. اینا باید رفع ابهام کرد همون روش کتاب. قشنگ باید نشون داد که چطور عامل صفر کننده حذف میشه.jahad_121
یعنی قشنگ باید تقسیم کنیم؟؟؟ -
زبان هم تموم شد بالاخره
تنها چیزی که استرسشو دارم بازم Listening مسخرس! -
@Moment شبی داشتم تلویزین مدرسه ایران می داد استاد ثابتی تاکید مردند دیگه پانشید برید بگید ما هو پو این جیزا بلدیم از اینا بریداا
حواستون باسه با تجزیه و اتحاد و.. اینا باید رفع ابهام کرد همون روش کتاب. قشنگ باید نشون داد که چطور عامل صفر کننده حذف میشه.jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حواستون باسه با تجزیه و اتحاد و.. اینا باید رفع ابهام کرد همون روش کتاب. قشنگ باید نشون داد که چطور عامل صفر کننده حذف میشه.برای رفع ابهام ،تقسم چند جمله ای بر چند جمله ای باید کل روش رو نوشت ؟! من اینشو بلد نیستم که ..با روش هورنر میرم
-
@M-Tina ایشاالله بعد امتحانات
-
در حالی به فصل کاربرد مشتق رسیدم که تمامی رفع ابهام ها رو هوپیتال میزدم ولی الآن یادم اومده این کار خطاست :////
-
در حالی به فصل کاربرد مشتق رسیدم که تمامی رفع ابهام ها رو هوپیتال میزدم ولی الآن یادم اومده این کار خطاست :////
Amir ali Nikfard
سلام
امیدوارم خوب باشید
یه سوال
حد و مشتق چه ارتباطی دارن...؟!
یعنی چرا میگن حد پایه مبحث مهم مشتق؟! -
پورعباس چه داند ارزش دل صاف را.
-
پورعباس چه داند ارزش دل صاف را.
_Biliifti_ دوباره حرف جدید؟
-
سلام بر اهل انجمن