هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_ دوباره حرف جدید؟
@دختر-بهار
نه کلیت ماجرا مطرح بود -
از لحاظ روحی نیاز به آرامش و اطمینان از فردا و آینده دارم. انقدر استرس فردا و فرداها رو کشیدم پیر شدم دیگه
-
آیا تکفیری ها بی عقلند؟
#زود_جواب_نده -
سلام بر اهل انجمن
-
Amir ali Nikfard
سلام
امیدوارم خوب باشید
یه سوال
حد و مشتق چه ارتباطی دارن...؟!
یعنی چرا میگن حد پایه مبحث مهم مشتق؟!@Henrita برای اینکه شما وقتی دارید از یک چیزی مشتق میگیرید درواقع دارین به اون نقطه میل میکنین که این با مبحث حد در رابطه است
-
سلام بر اهل انجمن
@Mahdi-RE سلاااااااااام فرمانده
-
پورعباس چه داند ارزش دل صاف را.
این پست پاک شده! -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Moment شبی داشتم تلویزین مدرسه ایران می داد استاد ثابتی تاکید مردند دیگه پانشید برید بگید ما هو پو این جیزا بلدیم از اینا بریداا
حواستون باسه با تجزیه و اتحاد و.. اینا باید رفع ابهام کرد همون روش کتاب. قشنگ باید نشون داد که چطور عامل صفر کننده حذف میشه.برای رفع ابهام ،تقسم چند جمله ای بر چند جمله ای باید کل روش رو نوشت ؟! من اینشو بلد نیستم که ..با روش هورنر میرم
پرستو بابایی پیشنهاد میکنم اتحاد های آقای لکستانی رو از آلا ببینید. خیلی خوب درس میدن
-
و کسی درک نخواهد کرد.
دست و پا نزن.
صبر . . . -
این پست پاک شده!
-
از صبح درس بخون بعد بیا و ببین بابات میخواد ناهارو درست کنه...
ینی هر دفعه که میخواد به ما غذا بده ابر و باد و مه و خورشید و فلک باید بهش کمک کنن تا ما 4 ساعت با تاخیر معمول ناهارمونو بخوریم...
خب نکن پدر من... -
@Henrita برای اینکه شما وقتی دارید از یک چیزی مشتق میگیرید درواقع دارین به اون نقطه میل میکنین که این با مبحث حد در رابطه است
Amir ali Nikfard
درسته،ممنون از توضیحاتتون️
-
از صبح درس بخون بعد بیا و ببین بابات میخواد ناهارو درست کنه...
ینی هر دفعه که میخواد به ما غذا بده ابر و باد و مه و خورشید و فلک باید بهش کمک کنن تا ما 4 ساعت با تاخیر معمول ناهارمونو بخوریم...
خب نکن پدر من...@Dex با تاخیر خوردن بهتر از هرگز نخوردن است
-
پرستو بابایی پیشنهاد میکنم اتحاد های آقای لکستانی رو از آلا ببینید. خیلی خوب درس میدن
Amir ali Nikfard در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
متشکرم آقای نیک فرد
-
@Dex با تاخیر خوردن بهتر از هرگز نخوردن است
@Mahdi-RE
مشکل اینجاس که میتونم همین الان برم و با نون پنیر خودمو سیر کنم ... -
@Mahdi-RE
مشکل اینجاس که میتونم همین الان برم و با نون پنیر خودمو سیر کنم ...@Dex پنیر خنگ میکنه ادمو
میخوای خنگ بشی؟
حالا بابات چی میخواد درست کنه؟ -
@Dex پنیر خنگ میکنه ادمو
میخوای خنگ بشی؟
حالا بابات چی میخواد درست کنه؟@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پنیر خنگ میکنه ادمو
یه عمری خوردم یه بار دیگه هم روش
@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا بابات چی میخواد درست کنه؟
نمیدونم
-
واقعا هوووووووممممممم @دختر-بهار